Lüleburgaz'dan kısa kısa

Lüleburgaz Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen KIRKAB-2 olağan toplantısına; Birlik Başkanı Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Çakıllı Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Şahin, Evrensekiz Belediye Meclis Üyesi Esat Duymuş, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel, Meclis Üyesi Mehmet Nuri Güleryüz, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Lütfü Karaman, Meclis Üyesi Beytullah Darcan, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Ayşe Cansever, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Meclis Üyesi Öznur Divrik ve Vize Belediyesi Meclis Üyesi Oğuz Kan katıldı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı, 2013 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvellerinin görüşülmesi ve Birlik Başkanlığı'ndan havale edilen evrakların görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.
Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu'ndan plaket
Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'a plaket verdi.
Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne katkılarından dolayı Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.
Eğlenceye kulaç atın
Lüleburgaz Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen yaz mevsimi etkinlikleri bu yıl da devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Atatürk Parkı, İnönü Parkı ve 8 Kasım Parkı'nda 7x14 mt ebatlarında kurulacak havuzlarda, 5-15 yaş aralığındaki çocuklara yüzme eğitimi verilecek.
Bu yıl yaz mevsimi etkinlikleri kapsamında düzenlenecek yüzme eğitiminde ilk defa Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi'nde açık alanda bir adet (600 m2) kurulacak su oyunları aktiviteleri havuzunda (pedallı bot, saturn, su platosu, sosis, muz eğlencesi gibi), 23 Haziran 2014 tarihinden itibaren 60 gün süre ile belirtilen yaş gruplarına hizmet verilecek.
İlköğretim çağındaki çocuklara yüzme sporunu öğretmek, özgüven ve yaşama sevincini arttırmak, tatil zamanlarının olumlu değerlendirilmesini sağlamak ve bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimini arttırmak amacıyla yapılan aktivitelerde çocuklar dolu dolu bir yaz tatili geçirmenin zevkini tadacak.
Yüzme eğitimi ile su aktiviteleri havuzlarında üyelik başvurusu için Lüleburgaz Belediyesi'ne şahsen müracaat edilecek ve aylık 25,00-TL üyelik ücreti ödenecek. Başvuruda bulunmak isteyenler müracaat formlarını Lüleburgaz Belediyesi'nde danışmadan temin edebilecek.
Yüzme eğitimi ile su aktivite havuzlarında;
Salı - Perşembe - Cumartesi saat 10.00 ile 17.00 arasında tercih edilen 1 saat,
Pazar - Çarşamba - Cuma saat 10.00 ile 17.00 arasında tercih edilen 1 saat boyunca havuzlardan faydalanılabilecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol