Girişimciler bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri Toplantısı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk Başkanlığında Ankara'da İkiz Kulelerde yapıldı.

Toplantıya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Bölge Temsilcileri ile birlikte Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Kadın Girişimciler Kurulu Trakya Bölge Temsilcisi Ruhan Uzunlar Altıntel katıldılar.
Toplantıda kadınların, sosyal hayatta, iş hayatında, siyasette daha fazla aktif rol alması için yapılacak projeler ve kadınların emekleriyle, ülkemizin daha güçlü ve kalkınmış olacağı, iş dünyası, siyaset, bilim, eğitim, kültür, sanat ve spor yaşamında büyük başarılara imza atan kadınlarımızla gurur duymamız gerektiği konularında görüş alışverişinde bulunuldu ve mesleğin cinsiyeti olmadığı, kadınların çalışma hayatının her alanında, fırsat eşitliği ilkesi çerçevesinde, başarıyla var olabileceğini gösterebilecekleri konularında fikir birliğine varıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol