AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'in katılımları ile gerçekleştirilen Kahvaltı Pınarhisar İlçesinde yapıldı.
Pınarhisar İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada, "7 Haziran 2015'te çok önemli bir seçim yapılacak yeni Türkiye'nin devamı ve gelişebilmesi için bu seçimler bir milat niteliği taşıyor bunun bilinci ile seçimlere hazırlanıyoruz ve her zaman her yerde dediğimiz gibi Kırklareli'nde hedefimiz artık iki Milletvekili çıkarmak çok daha azimli ve güçlü kadrolarımız ile sahada yerimizi alıyoruz çok çalışacağız halka gerçekleri anlatacağız ve inşallah artık Kırklareli'nde de bu büyük değişim olacak." dedi.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Büyük bir ailenin mensupları olduklarının bilinci içerisinde olacaklarını ve asla fitnelere izin vermeyeceklerini belirterek birlik ve beraberlik mesajı verdi ve katılımcılara teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.
AK Kahvaltı'da Hedefler Masaya Yatırıldı
AK Parti Pınarhisar Teşkilatı ile birlikte verilen kahvaltı da buluşan partililer 2015 Haziranında olacak seçim üzerine değerlendirmeler yaptı. Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan'ın ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler'inde katılım gösterdiği toplantı da hedef "İKİ VEKİL" olarak belirlendi
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol