AK Parti son hamlesini yaparak meydanlara çıktı

Adalet ve Kalkınma Partisi, Kuruluşunun 13’ncü yılında, “Kırklareli” hedefi ile çıktıkları yolda, son virajı döndü.

 

AK Parti İl Teşkilatı; Selahattin Minsomaz’ı Belediye Başkanı olarak ilan ettikleri kahvaltıda, teşkilatlanma adına bir devrimi gerçekleştirerek, eski – yeni ve şimdiye kadar görev yapmış tüm dönem Başkanlarını, Partinin kalbur üstü siyasetçilerini, Kırklareli’de sözü dinlenen AK Partilileri bir araya getirdi.

 

Kadir Doğan, Hüsmen Terkin, Hikmet Yıldırım, Mehmet Emin Doğu, Emin Tunç, Ertan Özbek, Ahmet İbrikçi, Yurdarer Ulus, Şenel Akbay, Selim Leylak, Seref Sağlık gibi isimlerin katıldıkları kahvaltıda Cengiz Bağdan’ın, “Birlikteyiz” mesajı’da vurgulandı.

 

Minsolmaz’ın burada yaptığı konuşmasında, birlikteliğin önemi vurgulanırken, son bir haftalık sürede yapılacak olan mahalle ziyaretlerinde herkesin sorumluluk üstlenmesi gerektiği belirtildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol