"Hani Halka Hizmet Hakka Hizmetti, Yanımıza gelmedikleri gibi sorulan onlarca sorunun cevabını bile alamadık. Başbakanımızı çok seviyoruz… Ama bizlere 30 Mart tarihinde hezimet yaşatan bu yönetim ile yürümek istemiyoruz. Üzülerek söylüyoruz ama sandığa gitmeyeceğiz." Sözlerinin sahibi Kırklarelili AK taban; Halkın iktidarının koltuk sevdalısı AK Parti İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz (LÜLEBURGAZ) ve yönetim kurulunu oluşturduğu ithal yönetiminde bulunan Aykut Yeşiltepe (ORDU) ile Fahri Dönmez'in (LALAPAŞA) üzerini çizdi. Tavrını yukarıdaki cümleleriyle ortaya koyan öz partililer ile AKSAKALLILAR, DAVA'nın etrafında yolculuk yapan anlayış için, İl Başkanlığının belirlediği bu anlayışın çok yanlış olduğu konusunda hem fikir. Alınamayan cevaplardan ve koltuk sevdası uğruna oynanan bu köşe kapmacadan ötürü, yüzlerini Kırklareli'deki AK Tabana en yakın iki isim olan AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan ve Teşkilatlanma Başkanı Süleyman Soylu'ya dönen partililer Vize, Pınarhisar ve Lüleburgaz ile başlayan değişimin artık zamanının geldiğinin apaçık bir şekilde fotoğrafını ortaya koydular
AK Partinin halkı kucaklayan anlayışı için, bu davanın peşine düşen Kırklarelili vatandaşlar; yanlış olan 30 Mart seçim stratejisini (ÖZ KIRKLARELİLİ AK PARTİLİLERİ DIŞARIDA BIRAKARAK) göz göre göre uygulayan, Kırklareli'nin 5 yıllını çöpe atan ve ithal yönetimi ile öteleyen bir görüntüye bürünen AK Parti Kırklareli İl Başkanlığına sorduklarının cevabını alamadılar.
"Sorularımızı ciddiye almayan BU YÖNETİMİ İSTEMİYORUZ. Madem bu davanın yapı taşı HALK. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Bu sorduğumuz soruların cevaplarını istiyoruz aksi takdirde sandığa gitmeyeceğiz." Diyerek çok sert bir çıkış yapan AK Taban, tek bir REY'in bile çok önemli olduğu Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ciddi bir gündemi oluşturmuş durumda.
Cevabı verilemeyen SORULAR İSE…
Kimdir bunlar? Nerelidirler? Neden Kırklareli'ne gelmiştirler? Nerede ikamet etmektedirler? Resmi ikametgahları neresidir? OYLARINI NEREDE KULLANMIŞLARDIR? AK Partinin Kazanmasını beklediğimiz bir seçimde, rencide edici bu tür hareketler Fahri Dönmez tarafından neden, seçim gibi kritik bir süreçte yapılmıştır? AK Partinin hangi kademelerinde görev almıştır? Hangi il kongresindeki listeden AK Parti saflarına katılmıştır? Fahri Dönmez, kim tarafından SKM Başkanı olarak görevlendirilmiştir? SKM seçim sürecinde, standart işlerin dışında puan kazandıracak neler yapmıştır? AK Partili SKM tarafından, FİNASAL olarak ne gibi harcamalar yapılmıştır? Başarısızlığın nedenleri neden halka izah edilmemiştir? Seçim sürecindeki yanlış polikaları neeni ile, AK Partiden uzaklaşan isimlerin farkında mıdır? SKM gibi önemli bir üniteye, neden Kırklareli'ni tanımayan, insanımızı bilmeyen bir isim görev almıştır? Ve bu isim neden seçim çalışmalarında Kırklarelili partililerle uzlaşmak yerine, uzaklaşmıştır? SKM BÜTÇESİ NEKADARDIR? NERELERE HARCANMIŞTIR? Bu tür soruların muhatabı, ve mağlubiyetin mimarı Fahir Dönmez oyunu nerede ve hangi partiye atmıştır?
Halk tabanı tarafından topa oturtulanlar
İl Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Yeşiltepe, ORDU
1966 Ordu doğumlu.İlk ve orta Öğrenimini İstanbul'da tamamladı.Üniversite eğitimini Edirne de bitirdi.Askerlik görevini Ankara da asteğmen olarak yaptı.İş hayatına 1990 da Koç Holdingte başladı.Sırasıyla Vehbi Koç Vakfı, Koç Üniversitesi… Orta düzey yönetici olarak görev aldı. Şuan Bilgi Üniversitesi yine orta düzey yönetici olarak görev yapmakta. Ayrıca
Fahri Dönmez, LALAPAŞA
AK Parti Kırklareli İl Yönetimindeki isimlerden en çok tepkiyi alan isim Fahri Dönmez. 3 Ocak 1964 Lalapaşa doğumlu olan Dönmez, 30 Mart yerel seçimlerinin kaybedilmesinde Aykut Yeşiltepe ile birlikte başrolü oynadılar. İstanbul Esentepe'de ikamet eden Dönmez, Kırklarelili vatandaşın çeşitli organizasyonlarda tepkilerini almıştı. Parti içinde dahi Dönmez'e tepki olarak sırt çevirenlerin olduğu bilinmekte.
İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, LÜLEBURGAZ
İlk Orta ve Lise tahsilimi Lüleburgaz'da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1993 yılında mezun oldu. 1994 yılından bu yana serbest Avukat olarak çalışmaktadır. 1994 yılından sonra Anadolu Üniversitesinde Kamu Yönetimi ve Mahalli İdareler Eğitimi aldı. Halen İstanbul Üniversitesinde Sosyoloji eğitimi devam etmektedir. Bir çok Dernek ve STK da Yönetim Kurulu üyeliği ve Başkanlık görevlerinde bulundu. Halen Lüleburgaz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığı ve Kırklareli Barosu Başkan Yardımcılığı görevleri devam etmektedir. 2012 yılından bu yana Akparti Kırklareli İl Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olup İngilizce bilmektedir.
Sokaktaki vatandaşın yorumunu, AK Parti İl Teşkilatının sorumlu tutulduğu yaşanan olumsuzlukları sosyal bir sorumluluk olarak algılayan ÖNADIM MEDYA GRUBU, sokaktaki Kırklarelilinin yorumu ve yaklaşımını tüm yayınlarında kamuoyu ile paylaşmaya devam edecek…
çanakkalede seçim yaklaşırken başarılı olan oy nu 3ooo binden 9700 çıkaran il başkanını görevden aldı .yeni yönetim oluşturdu şeçimde ihtal vekil adayı yaptı .çanakkalede garanti bir milletvekiliği varken ihtal adaya oy vermedi partili ihtal aday seçilemedi .ve mhp topalanamadı ankara oturdukları yerde halkı önemsemeyip bunu seçin.ve halk seçmiyecek beni ben temsil ederim