Ilimiz Kirklareli Adliyesi'nde görevli Asli Türk ve Kirklareli Il Emniyet Müdürlügü'nde görevli polis memuru Selim Sarikaya, Pasa Cafe dügün salonunda düzenlenen muhtesem bir dügün ile evlendiler.
Asli ve Selim çifti'nin hayatlarinin en mutlu âni olan gecede Türk ve Sarikaya ailelerinin tüm yakin, dost ve akrabalari dügün törenine yogun katilim göstererek genç çifti yalniz birakmadi.
Her seyin dört dörtlük oldugu dügün organizasyonunda geceye katilim gösteren misafirlerin alkislari arasinda salona giren Asli ve Selim çifti güzellikleri ile göz kamastirdi.
Muhtesem geceye romantik bir dans müzigi esliginde dans ederek start veren genç çiftin mutluluk ve sevinçleri gözlerinden okundu. Gecenin starti olan ilk dansin ardindan dügün pastalarini el ele kesen Asli ve Selim, dügün pastasini birbirileri ile paylasarak hayat boyu devam edecek paylasimlarina dügün gününden baslamis oldu.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren dügünde tüm misafirler çalinan oyun havalari ile doyasiya eglenerek genç çiftin mutluluklarina ortak oldu.
Güzel gecenin sonunda ise tüm davetliler Asli ve Selim'i tebrik ederek salondan ayrildi. Bizlerde Önadim Medya Grubu olarak yeni evlenen çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken " bir yastikça kocayin " temennilerimizi sunuyoruz.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol