Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan toplu temel atma törenine katılacak. 19 Şubat Pazar günü saat 11.00’da başlayacak olan törende Devlet Su İşleri Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelere ilişkin temel atma ve açılış töreni düzenlenecek.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan “DSİ tesisleri toplu temel atma ve açma” törenine katılacak.
Düzenlenecek olan toplantıya Milletvekilleri Belediye Başkanları, STK oda başkanları, iş adamları, sendika başkanları ile vatandaşlar katılım gösterecek. Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun 19 Şubat Pazar günü Kırklareli’ne geleceğini belirtti.
Çiler yaptığı konuşmasında; “Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof.Dr. Veysel Eroğlu 19 Şubat Pazar Kırklareli ne geliyor.
Saat 10.30 Valilik ziyareti, saat 11.00'de Kapalı Spor Salonunda Dsi tesisleri toplu temel atma ve açma, Orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifika dağıtım töreni düzenlenecek. Program sonrası saat 13.00 de AK Parti İl Binamızı ziyaret edip buradan Edirne’ye hareket edecektir” şeklinde konuştu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol