Gazeteci yazar Banu Avar, "Kaçin Demokrasi Geliyor" isimli söylesi ve imza günü dolayisiyla dün Kirklareli'ndeydi. Kültür Merkezi'nde saat 14:30'daki etkinlik, saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi. Ardindan Kirklareli Üniversitesi Atatürkçü Düsünce Kulübü Baskani Selçuk Kiliç kisa bir konusma gerçeklestirdi.
Konusmanin ardindan Banu Avar'in özgeçmisi anlatildi ve daha sonrasinda kendisinin Suriye hakkinda yapmis oldugu belgeselinden kisa bir kesit gösterildi.
Programin devaminda kürsüye Avar geldi. 1 saatten fazla süren söyleside Banu Avar, arastirmalariyla destekledigi yorumlariyla çok çarpici cümlelere imza atti. Türkiye'deki siyasi otorite ve politik isleyisi de elestiren Avar, sinirötesi iliskilerle ilgili olarakta çesitli iddialar ortaya atti. Banu Avar söylesi sonrasinda, katilimcilara kitaplarini imzalayarak onlarla sohbet etti. Banu Avar'in söylesisine Belediye Baskan Yardimcisi Ünal Baskur basta olmak üzere; birçok STK temsilcisi, üniversite ögrencisi ve çok sayida vatandas katildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol