21 Nisan'da yapilan Ak Parti Il Kongresi'nde tek listeden Il Baskani seçilen ve "Il Baskani degil, herkesin 'Hüsmen Aga'si olacagim" diyen Hüsmen Terkin, çalismalarina hizli basladi. Partideki birlik ve beraberlik tablosunu kamuoyuna yansitan Terkin, geçtigimiz Cuma aksami da roman vatandaslarla bir araya geldi. Terkin; "Sizler Ak partinin aday oldugu her yerde sandiklari oylarla patlatiyorsunuz, bizlerde buraya o yüzden gelmeyi bir borç bildik ve ilk bulusmamizi sizlerle gerçeklestirdik" dedi.
Kirklareli AK Parti Il baskani Hüsmen Terkin roman vatandaslar ile bulustu. Ilk ziyaretini Yayla mahallesinde bulunan daha çok Roman vatandaslarin bulundugu bölgeyi ziyaret etti ve kisa bir konusma yapti. Burada Hüsmen Terkin'i çok kalabalik bir topluluk karsiladi. Terkin konusmasina söyle basladi: "Ben Kikrlareli'ne il baskani olursam baskan degil Hüsmen aganiz olacagim dedim. Kirklareli'ndeki herkesi kucaklayacagim. Ilk kucaklasmayi ve ziyareti sizin mahallenizden yapmayi uygun gördüm. Bizler Kirklareli'nin ve tüm Trakya'nin unsurlari ile sizleri çok seviyoruz. Sayin Basbakanim da sizleri çok seviyor. Sizlerin de onu çok sevdigini biliyoruz. Sizler Ak partinin aday oldugu her yerde sandiklari oylarla patlatiyorsunuz, bizlerde buraya o yüzden gelmeyi bir borç bildik ve ilk bulusmamizi sizlerle gerçeklestirdik. Izmir Romanlar Dernegi çok güzel bir söz söylemisti hiç unutmuyorum "Halk olarak sorunlarimiza, problemlerimize isteklerimize, egilirseniz memnun oluruz" demislerdi. Oradan bir yetkili ise "Siz bu devlete bas mi kaldiriyorsunuz" demisti. Cevabi ise; "Biz devlete degil bas kasimizi bile kaldirmayiz" denilmisti.
O yüzden biz bu milletin insanlarini çok iyi taniyoruz. Bizler buraya seçim yokken geliyoruz. Seçim zamani herkes kapi kapi dolasip oy ister. Bizler bunun için burada degiliz. Çok sükür sizler bizlere oylarinizi veriyorsunuz. Ama gerçek olan su; bizler sizleri, sizler de bizleri çok iyi taniyorsunuz. Ilk geldigim zamanda arkadaslarima sunu söyledim; Benim yönetimimin içerisinde roman bir arkadasim da mutlaka olmali. Hamd olsun bir tane kardesimizi aldik. O kardesim vasitasiyla sizlerin sorunlarini çözecegiz. O'na ulasamadiginiz zaman direkt olarak beni arayabilirsiniz. Beni burada kardesiniz olarak, agabeyiniz olarak, Hüsmen aganiz olarak kabul edin" dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol