MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili Meral Akşener ile birlikte Kırklarelili ile kucaklaşan MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut; CHP'nin ve AK Partinin mitinglerinde, fırsatı değerlendirmeyen adayların aksine akıllıca bir hamle ile binlerce Kırklarelili vatandaşa seslendi.
Kırklareli'nde büyük bir seçmen pastasının işaret ettiği şu an itibari Belediye Başkanlığı için en şanslı ismi Derya Bulut ise yaptığı bu konuşmasında, düzgün ve net cümleleri ile, siyasete alışmış ve ilk başlarda yaşadığı tedirginliği üzerinden atarak Başkanlığa hazır olduğunu kanıtladı.
Derya Bulut, ilk kez yakaladığı böylesi güzel fırsatı, değerlendirerek, Kırklareli'nin, personel bolluğundan içerisinden oksijen sıkıntısı çekilen, dışarıdan ise atıl durumdaki herhangi bir ev görüntüsünde olan Kırklareli Belediye başkanlığı binasını işaret ederek, "Ben sizin kardeşiniz, ağabeyinizim, oğlunuzum, ben Kırklareli ailesinin doğma büyüme bir ferdiyim, aileme daha güzel hizmetler etmek, evimin daha yaşanabilir bir yer olabilmesi için çalışmaya aday oldum.
Kırklareli'nde yıllardır çözülmeyen onlarca sorun var. Diğer illerindeki yaşam standardı düşünüldüğünde ciddi farkların olduğunu görüyoruz. Buda bizleri ciddi anlamda rahatsız etmekte. Kırklarelili biri olarak bu sorunlar yumağından bir an önce uzaklaşılması gerektiğini düşünüyorum."dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanının Cumhuriyet Meydanında vatandaşa hitap etmesinden önce çıktığı sahnede binlerce Kırklarelili vatandaşa seslenen Bulut, "İçme suyu projesinin 2014 yılı itibari ile halen Kırklarelili vatandaşların önüne seçim projesi olarak çıkarılmasından dolayı utanıyoruz. Bunun bir an önce düzeltilmesi gerekiyordu." Diyerek sözlerine devam etti.
Konuşmasını, "Sizinle birlikte 30 Mart günü bu belediye binasını hizmet aşkımızla doldurtmaya hazırız. Hem projelerimiz, hem de, hazır durumda bekleyen Belediye Meclis kadromuz bunun için müsait. Yeterli. Şimdiye kadar hiçbir seçim döneminde yaşanmayan bir birliktelik ve ekip sizlerin emrini, oyları ile desteğini bekliyor. İsterdik ki, mevcut sıkıntıların çözümüne yönelik hazırladığımız projelerimizin yerine daha farklı projelerimizi seçim zamanından Kırklarelili vatandaşının önüne koyabilsek. Ama utanarak söylüyorum ki, bizler halen İçme suyu konusunda hazırladığımız projeyi konuşuyoruz. Artık yeter benim ailem ve bu Kırklareli ailesinin evi olan Kırklareli hak ettiği değeri alacak. Oda inanıyorum ki bizimler birlikte olacak."diyerek sonlandıran Bulut, herkesin desteğini istedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol