İlk olarak CHP’nin haftalık Çarşamba toplantısında konuşan İl Başkan Tayfun Okan Çobancık, Kırklareli’nde ilçe teşkilatlarının da Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek olacağını kaydetti.
İstanbul’da 90 bin Kırklarelili seçmen var
Katıldıkları istişare toplantılarında İstanbul seçimleri için ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını parti yöneticilerine ilettiklerini ifade eden Başkan Çobancık, yerelde yapabilecekleri tüm çabayı sarf edeceklerinin altını çizdi. İstanbul’da 90 bin kadar Kırklareli kökenli vatandaşın yaşadığını söyleyen Çobancık, bu vatandaşlara ulaşmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
“Türkiye’nin her tarafından Ekrem İmamoğlu’na destek yağıyor”
Çarşamba toplantısının ardından parti üyeleri toplu olarak İŞ Bankası’nda açılan hesaba para yatırmaya gitti. Bağış kampanyası hakkında konuşan İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık; “Herkes kendi imkanları dahilinde Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek olmak amacıyla hukukun ve adaletin sağlanması için toplanarak bu bağışta bulundu. Türkiye’nin her tarafından Ekrem İmamoğlu’na destek yağıyor. Bunun hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
CHP İl Teşkilatından İBB Adayı İmamoğlu’na destek
Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Teşkilatı partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. Kampanya için açılan hesaba bağış yapan partililer topluca İş Bankası Şubesine giderek para yatırdılar. Partinin Olağan Çarşamba Toplantısı sonrasında yapılan bağışlar hakkında konuşan İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık; “Herkes kendi imkanları dahilinde Ekrem İmamoğlu’nun kampanyasına destek olmak amacıyla hukukun ve adaletin sağlanması için toplanarak bu bağışta bulundu” dedi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol