Cineplaza'da bu hafta!

Sinemaseverlere Cineplaza’dan yeni film müjdesi verildi. Bugünden itibaren gösterime girecek olan fimler birçok sinemaseveri bir araya getirecek.
Bugünden itibaren gösterime girecek olan filmlerin isimleri; “Panda: Sihirli Yol”, “Çiglik 4”, “Türkan”, “Agir Abi” olarak karsimiza çikiyor. Ayrica yeni gelen filmlerin yaninda “Mutlulugun Pesinde” filmi de Cineplaza’nin kategorileri arasinda bulunuyor. 
“Panda: Sihirli Yol”
2009 yapim bir animasyon olan film ABD çikisli ve 77 dakika olarak sinemaseverlere sunuluyor. 29 Nisan’da Türkiye’de gösterime giren filmin konusuda, “Kung Fu üstadi pandalar kralliktan kaçirilan Prens Po Kwan'i geri getirmek için eglence dolu bir maceraya atilirlar...” seklinde anlatiliyor.
“Çiglik 4”
Seri’nin 4. filmi olan bu gösterim yaklasik 2 saat sürüyor. Yönetmenligini Wes Craven’in yaptigi filmin senaryosunu Kevin Williamson üstleniyor. Filmin konusu, “Olaylarin ardindan 10 yil geçmistir. Sidney Prescott, olanlarin yükünü yazarak atlamayi basarmistir. Bundan sonraki hayatini huzurlu geçirmeyi planlamaktadir; ta ki...” seklinde anlatilirken genis tutulan oyuncu kadrosundaki isimler de; “Adam Brody, Kristen Bell, Emma Roberts, Hayden Panettiere, Anthony Anderson” olarak karsimiza çikiyor.
“Türkan”
Konusunun, “Cüzzamla savas ve egitim konusunda sadece ülkemizde degil, tüm dünyada örnek alinacak girisimlere imza atmis Türkan Saylan’in yasamini beyazperdeye aktaran film, Türkan Saylan’in ikinci ölüm yildönümü olan 19 Mayis 2011'de vizyona girecek. Sürprizlerle dolu konusu, duygu yüklü sahneleri ve bilinmeyenlere isik tutan senaryosuyla Türkan, bizi zamanda bir yolculuga çikaracak.” seklinde anlatildigi filmin yönetmenligini Cemal Åzan üstleniyor. Senaryosunu Ayça Mutlugil, Cemal Åzan ve Oya Yüce’nin hazirladigi film Ayse Kulin’in kitabindan canlandirilmis. Oyuncu kadrosunda, “Binnur Kaya”, “Ismail Hacioglu”, “Altan Erkekli”, “Åzevket Çoruh”, “Selin Demiratar” gibi taninmis isimleri de barindiran film Cineplaza’da seyircilerini bekliyor.
“Agir Abi”
Yaklasik olarak 1 saat 40 dakika süren film, mafya filmlerinden özentilikleriyle bilinen 2 genci anlatiyor. Oguzhan Ugur’un yönetmenligini yaptigi filmin müzikleri de Müslüm Gürses ve Pit10 tarafindan hazirlandi. Halil Tasdemir’in yapimciligini üstlendigi filmin konusu ise kisaca, “Efe ve Yigit adinda iki genç moda olan mafya dizilerinden etkilenmeyi abartip “Agir Abi” olmayi kafaya koymuslardir. Agir Abi olabilmek için ne yapabileceklerini düsünürlerken, Türkiye’de yasayan en acimasiz mafya babasi olan Abidin Cirit'in yasadigi kasabaya gitmeye karar verirler.” seklinde anlatiliyor.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol