Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Mektubunu Başkan Kuruşar İletti

15 Ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti’nin kuruluşunun 21. yılında bu yıl 'Bir olduk, 21 olduk' temasıyla yola çıkıldı. Bu kapsamda AK Parti Uzunköprü İlçe Başkanı Önder Kuruşar, AK Parti’nin 21. yaşı vesilesiyle Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektubu eski ilçe başkanları ve üyelerine bizzat kendisi ulaştırdı. 

15 Ağustos'ta günü ATO Congresium'da gerçekleştirilen programla 21 yaşını kutlayan AK Parti’de kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı mektubu üyelere ulaştırıldı. AK Parti Uzunköprü İlçe başkanı Önder Kuruşar, Erdoğan’ın mektubunı partide görev almış geçmiş dönem ilçe başkanları ve mevcut üyelere kendisini takdim ediyor. Konuyla alakalı olarak değerlendirmelerde bulunan Kuruşar, “Milletin partisi, millet tarafından kurulan AK Parti 21 yaşında. Biz Bir olduk beraber olduk Türkiye olduk. Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mektubunu dava ve yol arkadaşlarımıza iletiyoruz. 2023 ve 2024 de AK parti kazanacak. Uzunköprü kazanacak. Türkiye kazanacak” ifadelerine yer verdi.

MİLLETVEKİLİ AKSAL’DAN 21. YIL MESAJI
Partinin kuruluşunun 21. yılı dolayısıyla Edirne AK Parti Milletvekili Fatma Aksal da bir mrsaj yayınladı. Aksal mesajında, “AK Parti Allah'ın rızasını, milletin desteğini, ümmetin duasını, insanlığın sevgisini hedefleyerek kurulan ve bugüne kadar da aynı ilkelerle durmadan yorulmadan ilk günkü aşkla hizmete devam eden bir siyasi anlayışa sahiptir.
Sadece Türkiye’de değil, Dünyadaki tüm mazlumların ve mağdurların umudu olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimizin 21. Kuruluş Yıl dönümünü kutluyoruz.
Ecdadın miras bıraktığı değerler ile küreselleşen dünyanın gerektirdiği modernizasyonu harmanlayarak ülkemizin her alanda etkin politikalarıyla dünyada söz sahibi olması için tüm teşkilatlarımızla, milletimizin iradesiyle girdiğimiz her seçimi kazanarak aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Bizler tüm dava arkadaşlarımızla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 , 2053 ve 2071 hedeflerimizle , bu ülkenin istikbali için, gençlerimizin yarınları için, yeniden Güçlü Türkiye’yi inşa etmek için gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Nice 14 Ağustos larda buluşmak dileğiyle; bu günlere gelmemizde emeğiyle, desteğiyle , duasıyla katkısı olmuş her bir vatandaşımızı gönülden selamlıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. milletin de mektubu var 18 Ağustos 2022 Perşembe 17:45:02

    Milletin her oy vereni mektubunu seçim sandığına atacak ve emin olun onların herbirini okumaya yeterince vaktiniz olacak vaktin durduğu mekanlarda