"El ele mücadelemize devam ediyoruz"

70 bin nüfuslu kent merkezinde Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi ile Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği, “Hayatın bir adım, bir bakış, bir duyu gerisinde olan Kırklarelili engelliler için çalıştıklarını ve çalışmaya bazen birlikte bazen ayrı ayrı devam edeceğiz" diyerek yıl itibari ile basına yansıyan bazı haberlerin asılsız olduğunu, yan yana durarak vurguladılar.
Hayatın içinde yer alan bireyler içinde, kamusal etkileşimde sorunlar yaşayan engellilerin haklarını koruyan ve daha yaşanabilir şartlar oluşması amacı hareket eden Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi ile Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği birliktelik pozu vererek herşeyin engellilerin sosyal hayatlarını kolaylaştırmak olduğunu ve geceli gündüzlü, bu amaç için çalıştıklarını belittiler.
Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı Arif Uzunoğlu ile Kırklareli Engelliler Yaşam Derneğinin aktif Başkanı Behice Köseoğlu ayrı iki dernek olsalarda aynı hedefe yönelik hareket ettiklerini  gösterdiler.
"Arkamızda bıraktığımız sürece baktığımızda, aynı amaca yönelmiş olan ve hayatta bir engeli olan insanların daha güvenilir bir şekilde sosyal hayatlarına devam edebilmeleri için mücadelemizi veriyoruz. Bu mücadelemiz yıl boyunca devam etti. Yine birlikte devam edecek" diyen Uzunoğlu ve Köseoğlu, "Engelleri kaldırmak için buradayız" dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol