Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER) her ayın ilk Cumartesi günü İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirdiği şiir dinletisinin bu ayki etkinliğini saat 14.00'da gerçekleştirildi.
Saz, ud, ney gibi aletlerin yanında şiire gönül verenlerle şiir dinletisi renklendi. KIRKSEDER Başkanı Erman Ulusoy yapılacak olan etkinlik öncesinde dile getirdiği konuşmada '' Şiir ve gönül dostlarının her ayın ilk cumartesi günü gerçekleştirdiği ve bir gelenek haline getirildiği şiir dinletisine hoş geldiniz diyerek düzenlenen şiir dinletisinin her zaman ki gibi neşe ve coşkuyla geçmesini dilediğini belirtti. Keyifli bir etkinliğin açılışını türkü ile yapan gönül dostları daha sonra şiirler ve zaman zaman kısa sohbetlerle devam etti. Şiirlerle sayfa sayfa geçen etkinlikte; Sezai Kendi, Nalan Göknar, Enis Ilgar, Halit Özçelik,Zühre Özçelik, Hüseyin Yıldırım, Yaşar Tüliş, Hüseyin Alseler, Aysel Tarcan, Ali Eker, Hakan Konyar, Firdevs Büyükateş, Hasan Öztürk, Eşref Paşalıoğlu, Metin Barbaros dinletiye katılan isimler arasında yer aldılar.
Program çeşitli enstrümanlar ile şiirlerini seslendiren gönül dostlarının bir dahaki şiir dinletilerinin 4 Ekim 2014 Cumartesi günü olduğunu belirterek birbirlerine sundukları iyi dilekleriyle son buldu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol