2009 yılından bu yana elde ettiği başarılarla birlikte adından sıkça söz ettiren 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, 3. Tur'un maçlarındaki rakibi belli oldu. Şanlıurfaspor ile deplasmanda mücadele edecek olan temsilcimizin, ilk hedefi gruplara kalmak.
Konuyla ilgili bir açıklamaya yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, takımın ve taraftarın bir bütün olarak kupadaki her başarıya hasret olduğunu, bu bağlamda gidebildikleri her noktanın kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti. Can, ligde de başarılı olabilmek adına bir galibiyet serisi yakalamak istediklerini, hedeflerine ulaşmaları halinde Kırklarelispor'un yeni ilklere imza atacağını belirtti.
"Biz bu noktaya adım adım ilerleyerek geldik"
Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, başarının tek seferde değil, zaman içersinde emek ile geldiğini anlatan Can, şunları söyledi; "Bizler bu yola çıkarken hiçbir zaman en iyi başarıyı en kısa sürede elde edeceğiz diye bir söz vermedik. Bizler, her basamağı adım adım çıkarak, azimle, sabırla bu noktalara geldik. Kupada yıllarda bir başarı elde edebilmek için bekledik ve bu sezon bunu başararak tur atladık.
İnşallah 3. Tur mücadelesinde Şanlıurfaspor'u da geçerek gruplara kalma başarısını göstereceğiz ve bu tarihimizde bir ilk olacak."
"Yanımızda olanların umudunu boşa çıkarmadık"
"Bu yolda yürürken, birçok destek aldık manevi anlamda. Bu destekler bizlere zor günümüzde çok büyük faydalar sağladı. Takım olarak ayakta durmayı, birlik olmayı, kötü günde kenetlenmeyi öğrendik ve neticesinde başarılı yıllara imza attık.
Kırklarelisporumuzu bu noktalara getirene kadar çektiğimiz sıkıntıları ve zorlukları, bizlerle birlikte olan herkes biliyor. Dolayısıyla geldiğimiz noktanın her anlamda bilincindeyiz ve sahip çıkabilmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Gücümüzün asıl kaynağı budur. Kırklarelispor'u, Kırklarelispor yapan manevi güç budur."
"1. Lige çok uzak değiliz"
"Geride bıraktığımız sezonlardan elde ettiğimiz tecrübeler, takımımıza kazandırdıklarımız, yeni tesislerimiz, biten projelerimiz, daha tecrübeli ve başarılı kadromuz ile birlikte, PTT 1. Lige çok uzak değiliz. Kırklarelisporumuz 5 yıldır 2. Ligde verdiği mücadelelerin karşılığını, bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda almaya başlayacaktır. Tek hedefimiz bulunduğumuz konumu en iyi şekilde değerlendirerek, bir galibiyet serisi yakalamak ve yukarıya doğru tırmanmak. Bunun için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz."
“Galibiyet tek hedefimiz”
“Ligde oynadığımız maçların hepsinde iyi sonuçlar alabilmek adına büyük çaba sarf ettik. Bu bağlamda gerek antrenmanlarda, gerekse maç esnasında takımımız elinden gelen herşeyin en iyisini yapmaya gayret gösterdiler. Bu da bize puan olarak geri döndü. Geride bıraktığımız haftada Bayrampaşaspor karşısında deplasmanda aldığımız galibiyet de bizim için bir seri başlatma umudu oldu. İnşallah üst üste alacağımız galibiyetlerle birlikte ligde en iyi noktalara gelerek, hem taraftarımızı hem de halkımızı mutlu edeceğiz.”
"Gücümüze güç katın"
"Futbolun en güzel yanlarından bir tanesi, taraftarınızın desteğini, gücünü arkanıza alarak rakibinize üstünlük kurmaktır.
Bu bağlamda da iç sahada, kendi seyircinizin önünde oynadığınız maçlar çok büyük önem teşkil ediyor.
Bizler rakiplerimizin gücü her ne olursa olsun, onlara karşı en iyi oyunumuzu sergilemeye gayret ediyoruz. Çok zor anlarımızda, takımımızın yardıma ihtiyacı olduğu anlarda taraftarımızın tribünlerden verdiği manevi destek, maçın kaderinin değişmesine ve yeniden lehimize dönmesine olanak sağlıyor. Dolayısıyla iç sahada oynadığımız tüm maçlarda, rakibimiz kim olursa olsun taraftarımızı tribünlerde görmek istiyoruz.
Bu vesileyle bugün kendi sahamızda oynayacağımız Pazarspor maçında da tribünlerin dolu olmasını arzuluyoruz. Ne kadar destek olursa, o kadar güzel sonuçlar çıkar."
"Gruplara kalabilmek adına var gücümüzle çalışacağız"
22 Ekim 2015 Perşembe günü gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimleri'nin ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, hem ligde hem de kupada ulaşabildikleri en iyi noktaya varana kadar mücadele edeceklerini bildirdi. Can, ilk hedeflerinin ligde galibiyet serisi yakalamak olduğunu, akabinde de kupada gruplara kalmak istediklerini söyledi. Can, "Bizim için her başarı bir gurur, bir mutluluktur. Bu bağlamda Ziraat Türkiye Kupası'nda ulaşabildiğimiz her nokta bize daha yüksek moral ve savaşma hırsı veriyor. Bu bağlamda kupada gruplara kalmayı çok istiyoruz" dedi
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol