Kırklareli ziyaretlerinin ardından Lüleburgaz’a geçerek Muharrem İnce’nin Lüleburgaz mitingine katılan Vecdi Gündoğdu, Kırklarelimiz Cumhuriyete sahip çıkmaya devam ediyor dedi.
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, 16 Mart 2017 tarihinde köy ziyaretleri kapsamında Merkeze bağlı Dokuzhöyük, Ulukonak, Ürünlü, Arizbaba, Kocahıdır köylerini ve İnece beldesini ziyaret ederek neden HAYIR denmesi gerektiğini anlattı. 17 Mart 2017 tarihinde ise Paşayeri, Dolhan, Koyunbaba köylerini ziyaret eden CHP’li Gündoğdu, Türkiye bir kişinin iki dudağı arasına bırakılamayacak kadar büyük bir ülkedir dedi. 18 Mart 2017 tarihinde Çanakkale Zaferinin yıl dönümünü kutlamalarına katılan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, şehitleri anma törenlerinin ardından Merkeze bağlı Kadıköy, Karakoç, Ahmetçe, Kuzulu Ve Asılbeyli köylerine giderek “HAYIR” çalışmalarını sürdürdü. 19 Mart 2017 tarihinde Kırklareli Esnaf Kefalet Kooperatifinin Genel Kuruluna katılarak esnaf ve sanatkârlarla buluşan CHP’li Gündoğdu, tüm esnafa bereketli işler temennisinde bulundu. Esnaf Kefalet Kooperatifinin Genel Kurulunun ardından, Eriklice, Yoğuntaş ve Kayalı köylerini ziyaret eden CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, geleceğimiz için çocuklarımız için çağdaşlaşma ve zenginlik için HAYIR denmesi gerektiğini ifade etti.
Gündoğdu çalışmalarına hızla devam ediyor
CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, CHP Genel Merkezinin görevlendirmesi sonucu gerçekleştirdiği Diyarbakır ve Siirt çalışma ziyaretlerinin ardından Kırklareli’ye dönerek çalışmalarına devam etti. 15 Mart 2017 tarihinde Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin yaptığı Kırklareli Mitinginin ardından Sayın İnce ile birlikte Üsküp Beldesi CHP Parti binası açılışına katılan CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, HAYIR’lı çalışmalarının hayırlara vesile olacağını söyledi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol