KIRKSEDER’in düzenledigi, Önadim Medya Grubu’nun ise sponsorlugunu üstlendigi Uluslararasi ve Ulusal Öykü ve Åziir yarismasi için basvurular basladi. Önadim ve Kirklar Haber gazetelerinde yayinlanan basvuru sartnameleri çerçevesinde, sadece ülkemizden degil, dünyanin dört bir yanindan siir ve öyküler bu yarismada boy gösterecek.
Genel Kurulu’nu 7 Ocak 2012 tarihinde gerçeklestiren Kirklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçilar Dernegi (KIRKSEDER), güven tazeleyen yönetimi ile yeni dönemde ilk büyük ve anlamli etkinligine Önadim Medya Grubu ile birlikte imza atiyor. Dernek, Medya grubumuz sponsorlugunda Uluslararasi ve Ulusal çapta bir öykü ve siir yarismasi düzenliyor.
Basvurularin basladigi ve 16 Temmuz 2012 tarihinde sona erecegi yarismanin katilim sartnamesi de yine Önadim ve Kirklar Haber gazetelerinde siz degerli okuyucularimiza sunuluyor. Yarisma; siir ve öyküye gönül vermis, bu konuda iddiali olan herkese açik olacak.
KIRKSEDER yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geçtigimiz günlerde gazetemize bir nezaket ziyareti gerçeklestirmis, Önadim Medya Grubu sahibi Öznur Tüzün ile bir araya gelerek, dernek bünyesinde Önadim Medya Grubu sponsorlugunda bir öykü ve siir yarismasi düzenlenecegini müjdelemislerdi.
KIRKSEDER Baskani Erman Ulusoy, Baskan Yardimcisi Savas Erdem, Dernegin Genel Sekreteri Firdevs Büyükates, Dernek Saymani Nalan Göknar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bali’nin istirak ettigi bu ziyarette, yarismanin gerçeklestirilme karari da alinmis ve etkinligin temelleri atilmis oldu.
Erman Ulusoy yaptigi açiklamada; "7 Ocak'ta gerçeklestirdigimiz genel kurul ile tekrar arkadaslarimin güvenoyunu alarak bu göreve seçildim. Elbette biz Dernek olarak, kuruldugumuz günden itibaren Önadim Medya Grubu'nun desteigini hep yanimizda hissettik, hissetmeye de devam ediyoruz. Bu anlamda Sayin Öznur Tüzün'e ve onun nezdinde tüm çalisanlarina tesekkürlerimizi sunuyoruz” demisti.
Önadim Medya Grubu’ndan sanata ve sanatçiya destek
Tarafsiz, dürüst, etkili ve gerçek haber anlayisi ile Trakya’nin sesi, gözü ve kulagi olmaya devam eden Önadim Medya Grubu sadece “habercilik yapmak” görevini üstlenmeyerek, sosyal etkinliklerle daima “aktif olma” ve “Kirklareli’nin sesini duyurmada ön saflarda yer alma” düstru ile bu tür projelerde de basrol almayi sürdürüyor.
Bu kapsamda Kirklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçilar Dernegi ile el ele vererek hayata geçirilmeye hazirlanan Uluslararasi ve Ulusal Öykü ve Åziir yarismasina tüm Sanat asiklarini davet ediyoruz. Katilim sartnamesini Önadim ve Kirklar Haber gazetelerinde bulabilir, ayrica www.gazetetrakya.com web sitesinden yine yarin itibariyle detayli bilgi alabilirsiniz.
Iletisim Bilgileri; Kirklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçilar Dernegi (KIRKSEDER) Karakas Mahallesi Karaumur Caddesi Yeni Belediye Dükkanlari No:35 Kirklareli. Telefon: (0288) 214 29 28.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol