Hazırlık Maçında Nazilli 3-1’lik sonuç ile galip geldi

Kırklarelispor ilk yarının tamamlanması ile birlikte Antalya’da kampa girdi. Yeni hocası ile birlikte her futbolcunun kadroya girebilmek için gösterdiği müthiş performans ile
Kırklarelispor Perşembe günü saat 17.00’da Nazilli Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı

Evet, Kırklarelispor ikinci yarı hazırlıklarına hız kesmeden kamp için bulunduğu Antalya’da devam ediyor. Bir yandan takıma gelen yeni oyuncular diğer yandan ise takımdan gönderilen ve ayrılan oyuncular ile birlikte Kırklarelispor’da yoğun bir gündem hakim…
Kırklarelispor’da son olarak 3 isim ile yollar ayrılmıştı. Engin Güngör, Ahmet Şahbaz, Oğuzhan Bahadır bu futbolcular kulüpten ayrılmak isteği ile bilgi verdiler. Ayrılmak istediklerini söylediler. Bu oyuncuların her birinin bonservis fiyatları belirlendi. Şuanda Oğuzhan Bahadır kendi isteği üzerine gitmiştir. Engin Güngör de Manisa Belediyespor’la anlaşmıştır. Ahmet Şahbaz ise 1 yıllığına kiralık Çorum Belediyespor’la anlaşmaya vardı. Son olarak takımda Serkan Çalık belirsizliği vardı. Alınan son bilgilere göre Serkan Çalık Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediye’ye transfer oldu. Bir diğer oyuncu Cemal İşleyen Pazartesi, Salı günleri idmanlara katılmadı. Bu yüzden bu oyuncuya takım araması için bilgi verildi.
İlk hazırlık maçı
Nazilli ile oynandı
Kırklarelispor ikinci yarının ilk hazırlık maçını gerçekleştirdi. Antalya’da kampta olduğu bugünlerde, yeni hocası ile birlikte ilk hazırlık maçını Nazilli Belediyespor ile oynadı. Oynan maçta takımımız sahadan 3-1’lik sonuç ile mağlup ayrıldı. Kırklarelispor’un tek golünü Salim Kaya kaydetti. Burada takımın eksikliklerini ve hatalarını gören Teknik Adam Ekrem Al, daha iyi olacaklarını bu maç ile birlikte nerde nasıl hareket edeceğimizi öğrenmiş olduk dedi.
Kırklarelispor daha 3 gün Antalya’da kampta olacak. Daha sonra şehre dönüş yapacak takımımız, ikinci yarı ilk maçı için çalışmalara burada devam edecek.
İkinci yarı ilk maç rakip
Tuzlaspor
Kırklarelispor ikinci yarı ilk maçında 14 Ocakta Tuzlaspor ile evinde oynayacak. İlk maçta rakip Tuzlaspor’u deplasmanda 2–0 mağlup eden Yeşil Beyazlı ekip, kendi evinde de aynı senaryoyu yaşamak istiyor. Artık yeni hocası ile çıkış arama peşinde olan Kırklarelispor’a galibiyet şart. Özellikle evinde oynayacağı maçlarda fire vermeden, 3 puana ulaşıp alt sıralardan kurtulması gerekiyor.
Taraftarın güveni tam
Kırklarelispor taraftarı her ne kadar kötü bir gidişat olsa da her şeye rağmen takıma güveni tam. Yeşil Beyazlı ekibin evinde oynadığı her maçta tribünler hiç boş kalmadı. Bunun göstergesi, Kırklarelispor her şeye rağmen destekleniyor. Şimdiler taraftarların tek bir umudu var. Umarım takım ikinci yarı iyi bir yükseliş göstererek, ligden düşmez diyerek, “Takımımıza güvenimiz tam. Bizim tek bir isteğimiz var. İnşallah zor şartlarda geldikleri bu 2. ligden düşmezler. Biz inanıyoruz ikinci yarı her şey bambaşka olacak ve takım eski günlerine geri dönecek. Bu zamanlarda takımın sadece desteğe ihtiyacı var. Bizler bunun farkında olarak takımımızın ikinci yarı da her zaman yanında olacağız” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol