Hikmet Sunal'ı kaybettik

Kırklareli dün en eski şekerci esnaflarından olan Hikmet Sunal'ın vefat haberi ile güne uyandı.
Tarihi şekerci esnafı Hikmet Sunal aramızdan ayrıldı.

Kırklareli'nin en köklü ailelerinden olan Sunal'lar 3 kuşak esnaflık hayatlarında Kırklarelili esnaf ve vatandaşlarının da en tanıdığı ve güvendiği esnaflarının başında geliyorlar.
1935 doğumlu olan 65 yıllık esnaf Hikmet Sunal yaklaşık 5 yıl önce bir kalp ameliyatı geçirmişti. Kalbinde yaşadığı sorun nedeni ile aramızdan ayrılan Hikmet Sunal; esnaf komşuları tarafından örnek alınan bir Kırklarelili idi.
Babasından devraldığı esnaflık bayrağını yaklaşık 65 yıl taşıdıktan sonra 77 yaşında aramızdan ayrılan Hikmet Sunal'ın eşi Hasime hanımla evliliklerinden Lale, Deniz, Bülent adında çocukları bulunmakta.
Kırklareli'nin en eski ve saygı esnaflarından olan Hikmet Sunal'ın cenazesi dün ikindi namazına müteakip Hızırbey camiinde kılınan namazın ardından Kırklareli mezarlığında toprağa verildi.
Dün ikindi namazında Hızırbey camiinden kaldırılan Hikmet Sunal'ın cenazesine Kırklareli Valisi Mustafa Yaman da katıldı. Yaman Sunal'ın ailesine baş sağlığı diledikten sonra bir süre sohbette etti. Ayrıca Hızırbey camiinden kaldırılan Hikmet Sunal'ın cenazesine rahmetlinin esnaf arkadaşları ile aile dostlarını içine alan kalabalık bir Kırklarelili de katıldı.
Dün sabah erken saatlerinde aramızdan ayrılan 65 yıllık esnaf Hikmet Sunal 1983 ile 1995 yılları arasında Kırklareli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve 1995 ile 2003 yılları arasında 2 dönem Kırklareli Ticaret Odasında Meclis Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.
Önadım Medya Gurubu olarak; merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve sevdiklerine de başsağlığı diliyoruz.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Çoçukluk Arkadaşım Bülent Sunal'a ve ailesine başsağlığı diler Rahmete intikal eden Hikmet abimizinde allah yattığı yeri cennet mekan eylesin.

  2. sibel-davut-koç 08 Mart 2013 Cuma 21:05:34

    başsağlığı-dileriz.