Karakulukçu, Kırklareli’ni yasa boğdu

Kırklareli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü personeli Murat Karakullukçu, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına müteakip defnedilen Karakullukçu, Kırklareli’ni yasa boğdu.

Kullandığı otobüsün arızasını gidermeye çalışırken arkadan gelen tırın çarpması sonucu gözlerini hayata yumdu. Ulu Camii’nde gerçekleşen cenaze namazına AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Cemalettin Akyüz, AK Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ersoy Canbek ve merhumun acılı ailesi katıldı.
Baş sağlığı mesajları yayınlandı;
Kırklareli Valiliği
“Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Kırklareli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü personellerimizden Murat Karakullukçu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.”
Kırklareli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü
“Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz çalışma arkadaşımız Murat Karakullukçu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.”
Ahmet Gökhan Sarıçam
“Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli değerli kardeşim Murat Karakullukçu'yu elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kardeşimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara baş sağlığı dilerim. Başımız sağ olsun.” (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol