"Kırklareli Belediyesi'nden Esnafa Yangın Güvenliği Uyarısı"

Haber Merkezi
Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, bugün İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, yeme-içme işletmelerinin yoğun olarak bulunduğu Kasaplarası esnafını ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Derya Bulut’un selamları esnaflara iletilirken, aynı zamanda yangın güvenliği konusunda güncel bilgilendirmelerde bulunuldu.
Kırklareli Belediyesi, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği denetleme ve bilgilendirme işlemlerini, belirlenen takvimden önce yapma kararı alarak, esnafların güvenliğini ön planda tutmaya devam ediyor. Yamaner, "İşletme sahiplerimize yangın güvenliği noktasında en doğru şekilde rehberlik ederek, onların tedbirli olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimizi önümüzdeki günlerde, yemek, hizmet ve konaklama sektörlerindeki diğer tüm işletmeleri kapsayacak şekilde sürdüreceğiz" dedi.
Kırklareli Belediyesi, esnafa yönelik desteklerini artırarak, işletme sahiplerinin güvenliğini sağlamak ve doğru bilgilendirmelerle onları yönlendirmek adına çalışmalarına devam edecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol