Kırklareli Belediyesi’nden ihtiyaç sahibine akülü tekerlekli sandalye

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Karakaş Mahallesi Nuzhediye Çıkmazı Sokak’ta yaşayan 72 yaşında Hayri Trak isimli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye verildi.

Sol elini ve sağ bacağını kullanamayan Hayri Trak’a akülü tekerlekli sandalye Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından teslim edildi. Belediye Zabıta Müdürlüğü personeli Hayri Trak ile yakından ilgilenip, akülü tekerlekli sandalye kullanımı hakkında kendisine ve ailesine bilgiler verdi.
Akülü tekerlekli sandalyeye binen Hayri Trak, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’a teşekkürlerini iletti.
Yaklaşık 1 seneden bu yana akülü tekerlekli sandalye sahibi olmayı hayal ettiğini anlatan Hayri Trak, Kırklareli Belediye Başkanlığına hediyesi için teşekkür ederek artık çok daha rahat gezebileceğini söyledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol