Antrenörler Savaş Ergin ve Gökhan Yeşil’in çalıştırdığı Kırklareli’de Başarılı Sporcular yetiştiren, Ulusal ve Uluslararası alanda İlimizi başarı ile Temsil eden, Taekwondo Milli Takımında yer alan sporcularımızın da aralarında bulunduğu Ergin Spor Kulübü Taekwondo Ekibi yaptığı gösteriler ile Kaynarca halkının beğenisini topladı ve alkış aldı.
Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker yaptığı açıklamada; “23 Nisan Kutlamasında Tekvando gösterileri ile tüm Halkımıza muhteşem bir gösteri sunan Ergin Spor okulunun tüm sporcularına ve Yetkililerine teşekkür ediyoruz.
Başarıları ile gurur kaynağımız olan çocuklarımızı kutlarım. Onlar bizim yarınlarımız. Bugün bizlerle oldukları için Kaynarca’mız adına teşekkür ederiz. Taekwondo branşındaki başarılarını yakından takip ediyoruz. Bizler her zaman onların destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Kırklareli Ergin Spor Kulübünden Kaynarca’da 23 Nisan gösterisi
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Meclis’in açılışının 97’nci yılı Kaynarca’ da çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlandı. Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’in daveti ile Kırklareli Ergin Spor Kulübü Taekwondo Ekibi’de etkinlikte yerini aldı
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol