Kırklareli İtfaiyesi'nden kedi kurtarma operasyonu

Geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan ilginç olay Kırklarelimizin Yüzüncü yıl Caddesi'nde ki 9 numaralı binada meydana geldi.

Binada ikamet eden Turan Özer isimli vatandaş, binanın arka tarafındaki diğer binaların arasına sıkışan kedinin sesini duyarak, Kırklareli İtfaiye Ekiplerine haber verdi.
"Ben hayvan haklarına son derece önem veren bir hayvan sever olarak kayıtsız kalamadım, yaşama hakkı sadece insanlarımıza verilmiş bir ayrıcalık değildir. Sesi duyduğunda daha ne yapabilirim diye düşündüm ve her koşulda her olayda bizlerin yanında olan itfaiye ekiplerini aradım, insanlık vazifemi yapmamın gururunu yaşıyorum" diyen Özer ve itfaiye ekiplerinin yoğun cabası ile kurtarılan kedi vatandaşın alkışları eşliğinde özgürlüğüne kavuştu.
Olay yerine gelen itfaiye ekibi, seyyar merdiven vasıtasıyla binaların arasındaki boşluğa ulaştı. İki beton duvarın arasına sıkışan, küçük kedi yavrusu uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkartıldı. Bir hayli korkmuş olduğu görülen yavru kedi, daha sonra diğer binaların çatılarına atlayarak gözden kayboldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol