Kirklareli sokaklarinda "CHP" sesleri yükseldi

Cumhuriyet Halk Partisi seçmenleriyle bulustu ve '3-0'a giden yolda sende bayragini al gel' diyerek kapsamli bir yürüyüs düzenledi. Geçtgimiz Sali aksami saat 20.30'da CHP seçim bürosunun önünde toplanan partililer ve partiye gönül veren birçok seçmen ellerinde bayraklarla yürüyüsün baslamasini sabirsizlikla beklediler. Bekleme esnasinda vatandaslar mesaleler yakarak yüksek sesle 'Basbakan Kemal' slogani atti. Ardindan seçim otobüsünün çagri anonslariyla birlikte yogun bir topluluk olusturularak yürüyüse baslandi. Yürüyüse Cumhuriyet Halk partisi ikinci sira Milletvekili Adayi Turgut Dibek, Belediye Baskani Cavit Çaglayan, Cumhuriyet Halk Partisi Kirklareli Il Baskani Vecdi Gündogdu, Merkez Ilçe Baskani Gürkan Yenerel, CHP Kadin Kollari Baskani Gülay Tülüs ve çok sayida partili katilim gösterdi. Partililer ilk olarak CHP bayraklari ile Hastane Caddesi üzerinden Waldorf Caddesi’nde yürüdüler. Atatürk bayragi esliginde yapilan yürüyüste 'Basbakan Kemal' ve '3-0'sloganlari atildi.  Istasyon caddesine gelindiginde ise yasanan cosku ikiye katlandi. Parklarda oturan vatandaslar da yürüyüse destek verdiler. Kalabalik Istasyon caddesinden geçilmesinin ardindan bu kez Istiklal caddesine yöneldi. 
Evlerinde bulunan vatandaslar camlara ve balkonlara çikarak yürüyüs yapan partililere alkis tuttular. Istiklal caddesinde de yürüyüsün gerçeklestirilmesinin ardindan Sancaktar caddesine ve Mustafa Kemal Bulvarindan yürüyüse devam edildi. 
Coskuyla yapilan yürüyüs seçim bürosunda son buldu. Turgut Dibek yapilan bu yürüyüsün ardindan katilim gösteren vatandaslara tesekkür ederek Cuma günü tekrar yürüyüs yapilacagini belirtti.        

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol