Kırklareli Saadet Partisi belediye başkan adayları tanıtım programı gerçekleşti. Grand Şampiyon Hotel'de gerçekleşen programa Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın katıldı
Saadet Partisi Kırklareli ve ilçelerinde belediye başkanı adaylarını tanıttı. Saat 17.00'da başlayan aday tanıtım etkinliğinde "Hep birlikte başaracağız Kırklareli kazanacak" sloganı vurgulandı. Saadet Partisi bayraklarıyla donatılan Grand Şampiyon Hotel Düğün Salonu'nda il ve ilçeden gelen partililer ve konuklar ağırlandı. Gençlik Kolları Genel Başkanı'nın katılımıyla gerçekleşen programda rahmetli Necmettin Erbakan için hazırlanan görseller izletildi. Milli Görüşün en büyük savunucularından olan Necmettin Erbakan'ı anlamanın önemi vurgulandı.
"Bana ne Amerika'dan"
Milli Görüş fikrinin savunucusu ve Saadet Partisi'nin uzun yıllar mücadelesini en ön safta yapan Erbakan'ın kürsüden yaptığı "Bana ne Amerika'dan" sözünün altını çizip ülke yönetimine aday olunduğu ifade edildi. Saadet Partisi Kırklareli Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Gedikoğlu konuşmasında, Kırklareli'nde belediye başkanlığına adaylarını göstererek kazanacaklarına inandıklarını ifade etti. Gedikoğlu "Allahın izniyle 30 Mart ile Milli Görüş Kırklareli'ne hakim olacak" dedi. Kırklareli Adayı Özay Dilber
Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Özay Dilber, Türkiye'nin ve Kırklareli'nin Milli Görüşe ihtiyacı olduğunu ve bunun en büyük göstergesinin de gelinen süreç olduğunu vurguladı. "Hizmet bizi Allah'ın rızasına erdirebilir" diyen Kırklareli Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dilber, "Bölgenin kalkınması için üniversitelerle, akademisyenlerle uygulanabilir 120 adet projemiz mevcut" diyen Dibek, cumhuriyetçi ve halkçı kitleye de seslendi. Dilber "Cumhuriyetçi ve halkçı olan Kırklarelililer aslında bizlerle aynı düşünceler içersindeler. Onlar da aslında Milli Görüşü savunuyorlar ancak farkında değiller. Bölge Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti'nin peşinden gitse de aslında zihniyeti Milli Görüştür" dedi. Milli Görüşün milleti efendi olarak seçtiğini vurgulayan Kırklareli Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Dilber, buğday ve mazot fiyatlarının günümüze gelinen süreçte artış oranını vurgulayarak işçinin, emekçinin ve memurun Milli Görüşe ihtiyacı olduğunu ifade etti. Kırklareli'nde saadetin hakim olması için Saadet Partisi'ni seçin diyen Dilber, sözlerini böylelikle sonlandırdı. Dilber'in ardından Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın kürsüye çıktı. Aydın "Osmanlı ve Selçukluların kültürünün bir zamanlar hüküm sürdüğü bu topraklarda sizlerle buluşmak çok güzel. İnşallah bu güzellik seçimlerde Milli Görüşü seçecek Kırklarelililer ile devam edecek" dedi.
İşte Saadet Partisi'nin Kırklareli adayları
Kırklareli Belediye Başkan Adayı Özay Dilber, Kavaklı Adayı İlker Yıldırım, Üsküp Harun İstek, Babaeski Ahmet Kasapoğlu, Alpullu Samet Solak, Karahalil Ayhan Tünay, Büyükmandıra Süleyman Berkan, Demirköy Ali Yalçındağ, İğneada Şaban Topçu, Kofçaz Fehim Evciler, Lüleburgaz Hilmi Sözen, Ahmetbey İbrahim İnci, Büyükkarıştıran Murat Öztürk, Evrensekiz Zekeriya Akçakavak, Pehlivanköy Feridun Mercan, Pınarhisar Semih Küçüker, Kaynarca Ali Alkan, Vize Zeynel Değirmendereli, Çakılı Ali Özen, Kıyıköy Hasan Coşkun.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol