Ödül törenlerinin ardindan Kirklareli Üniversitesi' Modern Dans Grubu'nun gösterileri yapildi. Geceye renk katan dans gösterileri büyük alkis alirken sahneye Genç kizlarin sevgilisi Burak Kibar davet edildi. Sahneye çiktigi ilk dakikadan itibaren dinleyenlere hareketli dakikalar yasatan Kibar, sarkilarinin tümünde büyük alkis aldi. Sahne de yaklasik olarak kirk dakika kalan Kibar, daha sonra sahneyi ünlü sanatçi Özgün'e birakti.
Sahneye 'Istiklal' sarkisi ile çikan genç popçu Özgün, sahne aldigi sürece dinleyenler tarafindan yogun ilgi gördü. Konsere gelenler sanatçi Özgün'ü görüntüleyebilmek için yaristi. Özgün sahne aldigi dakikalar içinde 'Zilli', yeni albümünden 'Sadece arkadasiz', Tarkan'dan 'Öp' sarkilarini söyledi. Özgün, 'Elveda' sarkisini söyleyerek sahneden ayrildi.
Özgün'den sonra sahne alan Zülfü Livaneli kelimenin tam anlamiyla müzik ziyafeti verdi. Beklenenin aksine Burak Kibar ve Özgün'de bile tam hareketlenemeyen kalabalik Zülfü Livaneli ile costu. Livaneli'nin bütün sarkilarina eslik edilen gece de konsere gelenler müzige doydu.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol