MHP; "Gelin bize sahip çıkın"

Kırklareli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından dün saat 10.30'da bir kahvaltı verdi. 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi Milletvekili 1. Sıra Adayını tanıtan MHP kahvaltısı ilimiz Kafe 288'de gerçekleştirildi. Dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları'nın bir araya geldiği kahvaltıda ilk konuşması MHP İl Başkanı Kürşat Yamaner yaptı. Yamaner gelen misafirlere hoşgeldiniz dedikten sonra 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerden dolayı 1. Sıra Adayıları Derya Bulut'u tanıtacaklarını söyledi.
Yamaner açıklamasında, "Kırklareli dediğiniz zaman, Ankara'nın yan tarafı mı, Kırıkkale mi diyorlar. Ya da kargodan bir pakette K.eli yazdığında Kocaeli'ye gidiyor, bunun sıkıntısını hepimiz yaşıyoruz. Kırklareli olarak biz elektriğimizi, suyumuzu vergimizi ödüyoruz. Bunların karşılığını biz Kırklareli olarak alabildik mi? Maalesef alamadık.

7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için kendilerinin seçilmeleri durumunda milletvekilliğinin nasıl yapıldıklarını göstereceklerini ifade eden Yamaner, kimsenin oy verdiği siyasi partinin adayını araştırıp eleştirmediğini söyledi. Yamaner'in konuşmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Milletvekili Adayı Derya Bulut konuşmayı devraldı.
"7 Haziran'da Türkiye'nin en genç milletvekilini TBMM'ye gönderebilirsiniz"
MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Derya Bulut, kahvaltıya katılan misafirlere hoşgeldiniz diyerek kendilerine sahip çıktıklarını, hiçbir şekilde demokratik bir ortamda seçimlere girmediklerini belirtti. Geçen yıl Belediye Başkanı olarak hizmet etme fırsatı bulamadığını belirten Bulut, kendilerini yalnız bırakmadıkları için misafirlere teşekkür etti. Bulut yaptığı konuşmasında, "Geçen yıl belediye başkanı olarak sizlere hizmet etmek nasip olmadı. Ama %9'luk bir oydan %25'lik bir oya çıktık. İl genelinde 54 binlik bir oya tekabül etti. Bu ne anlama geliyor? Bu, şu anlama geliyor; Eğer ki 7 Haziran'da bu genç öğretmen arkadaşınıza sahip çıkarsanız, Allah nasip ederse belki de TBMM'nin en genç milletvekilini buradan oraya göndereceksiniz. Bu gerçekten bir cesaret işi. 33 yaşında biz cesaret ettik. Genel merkezimize de ayrıca teşekkür ediyorum, 33 yaşında bir kardeşinize 1. sırayı güvenerek emanet etti. Sizlerden de ricam, gelin bize sahip çıkın" açıklamasını yaptı.
MHP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili Adayı Derya Bulut eleştiri yapmak istemediğini belirterek, vatandaşın çözüm beklediğini, çözüm önerilerini duymak istediğini ifade etti. Bulut, "Şu an karşınıza çözüm önerileri ile çıkmak istiyorduk ama genel merkezimiz seçim beyannamelerimizi henüz açıklamadı. 3 Mayıs'ta açıklıyor. Allah nasip ederse 3 Mayıs'tan sonra vaatlerimiz ile karşınıza çıkacağız. Ben şu an her yeri gezmeye gayret ediyorum, pazarından esnafına kadar ve gittiğim her yerde şunla muhatap oluyorum; 'Bak evladım gençsin, pırıl pırılsın, süpersin ama vekil olunca sen de diğerleri gibi yapma.' Ne yaptılar teyze diyorum; 'Bunlar sadece seçimden seçime geliyorlar. Seçildikten sonra sadece 5 sene sonra geliyorlar.' diyor. MHP olarak buradan biz hiçbir milletvekili göndermedik TBMM'ye. Demek ki bunun sorumlusu biz değiliz ama muhatabı ben oluyorum. O yüzden sizlerden ricam, gerçekten memnunsanız bildiğiniz yoldan devam edin. Ama değilim diyorsanız gelin bize sahip çıkın" açıklamasını yaptı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol