MHP Il Teskilati'ndan Baskan Çaglayan'a nezaket ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Kirklareli Il Teskilati, Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan’i makaminda ziyaret etti. 04 Ekim tarihinde yapilan MHP Olagan Kongresi’nin ardindan yeni il yönetimi, Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoglu’nun ardindan ikinci nezaket ziyaretini Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan’a düzenledi.

Ziyarette; Belediyenin borçlarindan, yapilacak hizmetlere, Mardin Bilge Köyü’nden gelecek olan kadin ve çocuklardan, alt yapi ve TRAKAB Projeleri’ne kadar bir çok konu görüsüldü.

Dün saat 14:30’da gerçeklesen ziyarete; MHP Il Baskani Saban Savasan, Il Baskan Vekili Adem Esen, Baskan Yardimcisi (Seçim Islerinden Sorumlu) Reha Oras, Baskan Yardimcisi (Hukuk islerinden sorumlu) Cemal Terzi, Baskan Yardimcisi (Mahalli idarelerden sorumlu) Oktay Katranci, Baskan Yardimcisi (AR-GE Sorumlusu) Yilmaz Bakaç, Baskan Yardimcisi (Sosyal faaliyetlerden sorumlu) Mehmet Sazara, Parti Il Sekreteri Mustafa Terekli, Sükrü Nisikli, Ihsan Taskin, Hikmet Özün ve Engin Sözen katildi.

MHP Il Teskilati mensuplarini kapida karsilayan Baskan Çaglayan ziyaretçileri buyur etti. Parti olarak  Baskan Çaglayan’i ilk defa yeni yönetim ile ziyaret eden MHP Il Teskilati, Baskan Çaglayan’a öncelikle basarilar diledi. Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, yeni kurulun MHP Il Yönetimi’ne tesekkür ederek, basari dileklerinde bulundu. Ülkenin gelismesi için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektigini söyleyen, MHP Il Baskani Saban Savasan; ”Amacimiz memleketimize ve Kirklarelimiz’e hizmettir.” dedi.

Baskan Çaglayan; “7,5 Trilyon alacagimiz var”

Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan, belediyelerin sorunlarinin bitmedigini belirterek; ”Kirklareli’ne hizmet için göreve geldik. Türkiye genelinde su anda belediyelerin yüzde 90’inin borcu var. Trakya genelinde sadece Lüleburgaz Belediyesi’nin borcu yok. Bizdeki genel sikinti alacaklarimizin halkimizdan ve esnafimizdan düzenli bir sekilde tahsil edememiz. Su anda 7,5 Trilyon alacagimiz var. Bunlar; kira, su, emlak ve benzeri borçlardan olusuyor. Bu yil mali durumu toparlamak için pek bir yatirim yapmayarak, rölantide gittik. Önümüzdeki yil da rölentide gitmeyi planliyoruz.” dedi.

MHP Il Baskani Saban Savasan’in Karaumur Caddesi üzerindeki Eski Yumurta Pazari’nin gelecegi hakkinda sordugu soruya Baskan Çaglayan su cevabi verdi; “Yumurta Pazari’na ilk baslarda kapali katli otopark yapmak istiyorduk. Ama sonrasinda vazgeçtik. Sehrin en yogun noktalarindan birinde hava sirkülasyonu olmasi için yumurta pazari mevkiinde havuz ve selaleler yaparak bir meydan yapmak istiyoruz.” dedi. Ziyarette Mardin’in Bilge Köyü’nden gelecek olan kadin ve çocuklarla ilgili olarak konular görüsüldü.

Bu konular dogrultusunda Baskan Çaglayan, Mardin’in Bilge Köyü’nden gelecek olan kadin ve çocuklarin Kirklareli halkini tedirgin edebilecegini dile getirdi. Akabinde ise Kirklareli’de yapilan alt yapi çalismalari ve TRAKAB konulari konusuldu.

Karsilikli görüs alisverisinin ardindan dilek ve temenniler ile ziyaret son buldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol