Mamia Pizza’nın açılışı gerçekleştirildi

Her geçen gün büyüyen ilimizde, yemek sektöründeki hareketlilik devam ediyor. Kırklareli’nin son yıllarda en çok ilgi gören lezzetlerinden birisi olan pizzaya, yeni bir soluk getirecek olan Mamia Pizza’nın açılışı, dün yoğun katılımla gerçekleşti. Açılışa AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışa katılamayanlar, işletme sahibi Muhammed Tuncel’e tebrik etmek için çelenk gösterdi. İşletme sahibi Tuncel’in tek tek kapıda karşıladığı misafirler, ikram edilen pizzaların lezzetini tebessümlerinde gösterdiler. Kırklareli İmam Hatip Lisesi karşısında açılan bu yeni tat, Kırklareli halkına hizmet verecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. hizmette sınır tanımayan işletme anlayışıyla maxımum lezzet minumum lezzet keyfini sürün.kırklareli nin heryerine saat 24:00 e kadar paket servisimiz bulunmaktadır.tel:288 214 44 99

  2. Muhammet bey pizzalariniz bize yanik geldi bu durumdan haber dar misiniz