Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni Fikret Kutun, tedavi gördüğü Lösemi Kanseri için kök hücre nakli bekliyor. Bu nedenle İmam Hatip Okulu vatandaşları kök hücre nakli için donör olmaya çağırdı. Kök hücre uyumu için bağış yapılarak sadece Fikret Kutun’a değil pek insana umut kapısı olunabileceği belirtildi.
“Lösemi tedavisinde kök hücre uyumu için bağış yaparak sisteme kayıt olunması
gerekmektedir”
Yapılan bağış çağrısında şu ifadeler kullanıldı; “Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni Fikret Kutun Lösemi tedavisi görmekte kendisi için uygun donör aranmaya devam etmektedir. İstasyon Caddesinde Cumartesi ve Pazar günleri 12.30-18.30 saatleri arasında kurulacak Kızılay çadırına sizleri ve yakınlarınızı donör olmak için Kök hücre bağışı ve kan bağışı yapmaya davet ediyoruz. Geçen hafta yoğunluk yaşandığından bu hafta sonu 2 gün çadır kurulacaktır. Lösemi tedavisinde kök hücre uyumu için bağış yaparak sisteme kayıt olunması gerekmektedir. Sisteme kayıt olurken tek kişi adına değil tüm hastalar için kayıt olunmaktadır. Sizler de bir hastaya yaşam kaynağı olabilirsiniz. 18-55 yaş arasındaki herkes bağışta bulunabilir. Destekleriniz için teşekkür ederiz.”
Öğretmen Fikret Kutun için kök hücre seferberliği
Lösemi tedavisi gören Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Fikret Kutun için kök hücre bağış seferberliği düzenleniyor. Cumartesi ve Pazar günleri İstasyon Caddesinde kurulacak Kızılay çadırına vatandaşları davet eden İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü 18-55 yaş arasındaki herkesi bağışta bulunmaya davet ederek, bir insana yaşam kaynağı olmaya davet etti.
Cenabı hak şifasını versin inşallah.
Allah rahmet eylesin. Ramazan günü gitti