Özgür, erkeklige ilk adimini atti

Gazetemizin emektarlarindan Halim Kakan ile esi Fatma’nin ogullari Özgür erkeklige ilk adimini atti. Karakoç Köyü’nde düzenlenen dügün töreninde Kakan ailesini sevdikleri de yalniz birakmadi. 
Geçtigimiz Pazar gecesi yapilan dügünde herkes doyasiya eglendi.
Fatma ve Halim Kakan çiftinin ogulllari Özgür yaklasik 2 hafta önce gerçeklesen sünnet operasyonunun ardindan Pazar günü dügün sevinci yasadi. Saat 12:00’da ilk olarak Kakan ailesinin evinde mevlüt verildi.
 Burada gelen konuklara yemek ikrami yapildi ve dualar edildi. Saat 14:00’da ise konvoy halinde araçlarla köy ve sehir merkezinde tur atildi. Dügün ise gece saat 21:00’da basladi. 
Karakoçlularin yanisira civar köylerden ve sehir merkezinden çok sayida katilimcinin istirak ettigi dügünde ziyaretçiler sünnet çocugu Özgür’ün yanina giderek hem ailesine hem de kendisine ‘geçmis olsun’ dileklerini sundular ve hediyelerini verdiler. Kakan çifti gece boyunca hatira fotografi çektirmeyi de ihmal etmedi.
Dügün, Fatma ve Halim Kakan çiftinin dansi ile basladi. Daha sonra oyun havalarina geçildi. Bu muhtesem dügünde basta Özgür olmak üzere bütün katilimcilar çalan birbirinden güzel parçalar esliginde doyasiya eglendi. 
Bizler de Önadim Medya Grubu olarak Özgür’e ‘geçmis olsun’ diyor, Fatma ve Halim Kakan çiftinin ogullarinin evlilik törenini de görmelerini temenni ediyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol