Plastik kapaklar umut olacak

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD)Kırklareli Şube Başkanı İsmail Koçak, plastik kapak kampanyası başlattı. Bu proje ile ihtiyaç sahibi olanlara tekerlekli sandalye sunmayı hedefliyor.

Hayata geçirilen proje ile ilgili bilgi veren TSD Kırklareli Şube Başkanı İsmail Koçak, “Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi olarak ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye, kanedyen, baston, hasta bezi ve benzeri malzemeleri temin etmek üzere her çeşit plastik kapak kampanyası başlatmış bulunmaktayız.
Plastik kapak kampanyamızın medikal ihtiyacı olan engellilere bir nebze faydası olacağı düşüncesindeyiz” sözlerini ifade etti. Desteklere açık olduğunu dile getiren Başkan Koçak, “Kampanyamıza destek verecek gönüllü vatandaşlarımızın topladıkları plastik kapakları “Karakaş Mah. Zincirlikuyu Cad. (Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi-Nikah Salonu Üstü) No.64/Z-34 Kırklareli” adresindeki derneğimize bizzat teslim etmeleri, teslim etme imkanı olmayan vatandaşlarımızın 05521691039 nolu dernek telefonumuzdan yardım talep etmeleri, ayrıca; derneğimiz adını kullanarak plastik kapak toplayan yetkisiz kişilere itibar etmeyiniz” dedi. (E.Yıldırım)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol