Ravalı Becan’a “Bu Günden Sonra Uzunköprülülerin Yüzüne Nasıl Bakacaksın?”

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, Perşembe günü yayınladığı videolu mesajında Belediye Başkanı Özlem Becan’a rest çekti. Seçim sürecinde Uzunköprü Belediyesinin İcra Dosyaları ile boğuştuğunu ve seçim öncesi plansız harcamalar ile mali açıdan zor durumda bırakıldığını çoğu kez ifade eden Ravalı’ya yönelik Özlem Becan ise, “Uzunköprü Belediyesinin tek kalem icralık borcu yok. Ravalı yalan söylüyor” açıklaması ile karşılık vermişti. Tüm bu karşılıklı atışmaların üzerine Ravalı, adaylığını ortaya koyarak Becan’a bir çağrıda bulundu.
Ravalı, “Beraber İcra dairesine gidelim, kimin doğru söylediği ortaya çıksın” diyerek İcara Dairesi önünde
Becan’ı bekledi, ancak Becan icra dairesine gelmedi.




Uzunköprü Belediyesinin icralık borcu olup olmadığının ortaya çıkması adına Belediye Başkanı Özlem Becan’a seslenen AK Parti Belediye Başkanı Mustafa Ravalı, videolu mesajının ilk bölümünde, “Bildiğiniz üzere mevcut yönetimin belediye hizmet araçları alımı ile ilgili sığındıkları yalan siyasetini boşa çıkarmıştık. Başkan Özlem Becan’a, ‘Özel bankalardan ucu açık kredi talepleri ile değil, iller bankasından projelendirilmiş hizmet aracı alım gündemi’ ile meclisi olağan üstü toplamaya çağırmasını istemiş ve destek olacağımızı ilan etmiştik. Ancak dertleri hiçbir zaman Uzunköprü’ye hizmet etmek olmadığını bildiğimiz mevcut yönetim, bu çağrımıza karşılık kafasını kuma gömmüştü” ifadelerine yer verdi.
“SİYASİ KARİYERİMİ ORTAYA KOYUYORUM”
Mesajının son kısmında Başkan Becan’a dikkat çeken bir çağrıda bulunan Ravalı, “Kıymetli Uzunköprülülerin huzurunda Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a siyasi kariyerimi ortaya koyarak bir çağrıda bulunmak istiyorum. 22 Mart Cuma günü yani yarın,, saat 10.00’da Uzunköprü İcra Dairesi Müdürlüğüne beraber gidelim. Basınımızın da huzurunda siz, Uzunköprü Belediye Başkanı Sıfatıyla,, “Belediyemizin mevcut her hangi bir icra dosyası olup olmadığını sorun”. Eğer ki ilgili görevliler size, “Hayır Uzunköprü Belediyesinin mevcut herhangi bir icra dosyası yoktur” cevabını verirse ben Mustafa Ravalı olarak Belediye Başkan Adaylığımdan Becan lehine çekilecek ve seçim gününe kadar kapı kapı size oy isteyeceğim! Hadi bakalım! Yarın saat 10.00’da İcra Dairesi önünde seni bekliyor olacağım!” dedi.
SAAT 10.00’DA İCRA DAİRESİ ÖNÜNDE RAVALI HAZIR BULUNIRKEN BECAN İSE GELMEDİ
Bu çağrının ardından Uzunköprü’nün gündemi bir anda değişti. Herkes Becan’ın Ravalı’nın çağrısına uyacak mı diye merak etti. Bugün saatler 10.00’ı gösterdiğin de ise Mustafa Ravalı ve beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Önder Kuruşar ile birlikte meclis üyeleri Uzunköprü İcra Dairesi önünde hazır bulundu. 20 dakikalık bir beklemenin ardından kimse gelmeyince ise Ravalı burada yaptığı kısa değerlendirmede, “Uzunköprülüler bugün kimin doğru kimin yalan söylediğini bir kez daha gördü” dedi.
“BİZİM ÇAĞRIMIZA KARŞILIK SİNİR KRİZLERİ EŞLİĞİNDE KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ BEL ALTI İFTİRALARINA SARILMAYI TERCİH ETTİ”
Ravalı daha sonra gazetelere yaptığı yazılı basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verdi, “Kıymetli hemşerilerim. Bildiğiniz üzere Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’a siyasi kariyerimi ortaya koyarak bir çağrıda bulunmuştum. Kendisi uzunca bir süredir Belediyenin İcra Dosyası olmadığını ve bizlerin yalan söylediğini iddia ediyordu. Bu minvalde kendisine; Uzunköprü Belediyesinin icra dosyası/dosyaları var mı? yok mu? Yok diyor ve yalanında ısrar ediyorsan gel, 22 Mart Cuma günü yani bugün saat 10.00’da İcra Dairesine gidelim. Siz, Uzunköprü Belediye Başkanı sıfatı ile ilgililere ‘belediyemizin her hangi bir icra dosyası var mı?’ diye sorun.
Eğer ilgililer ‘Hayır. Belediyenin herhangi bir icra dosyası yok’ demesi halinde ise ‘sizin lehinize adaylıktan çekileceğim’ çağrısında bulunmuştum. Ancak kendisi, iddialarının arkasında durmak adına İcra Dairesine gelmek şöyle dursun, seçildiği günden bugüne kadar olduğu gibi, attığı yalanların ortaya çıkmasıyla sinir krizleri eşliğinde kişiselleştirilmiş bel altı iftiralarına sarılmayı tercih etti. Biz, Becan’ın her köşeye sıkıştığında, her yalanı ortaya çıktığında, kendi partilisi dahi olsa insanların geçmişine umarsızca saldırarak iftira atmasına artık alıştık. Ancak Uzunköprülüler bu çirkinlik ve seviyesizlikten çok sıkıldı! Bugün yaptığımız ve kendisi için de bir ‘aklanma fırsatı’ mahiyeti taşıyan çağrıya uymayan Becan’ın, ‘Uzunköprü Belediyesinin bir kalem dahi icra doyası yok’ yalanı artık ayan beyan ortaya çıkmıştır! Bizlerin merak ettiği ise bu saatten sonra Uzunköprülülerin yüzüne nasıl bakacağıdır! Lakin 5 yıllık tecrübeyle sabit bir şekilde biliriz ki, huy edindiği yalan ve iftira hastalığından muzdarip olmaya maalesef devam edecektir. Çünkü kendileri için kurdukları küçük krallıklarında lüks yaşantılarının sona erecek olmasından çok korkuyorlar… Sevgili hemşerilerim. Uzunköprü’nün geleceğini şekillendirecek vizyon projelerimiz ışığında sizler için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Sizlerden dileğim, gerçekleri ortaya koyma çabalarımıza ve akabinde 1 Nisan sabahı ‘Marka Şehir’ olma yolculuğumuza el vermenizdir. Az kaldı! Uzunköprü Gerçek Belediyecilik ile tanışacak!”.  (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol