Gazetemiz çalışanlarından Nihal Ülkü Şensöz sevenlerinin yanında dün yeni yaşına girdi. Önadım Medya Grubu tesislerinde yapılan sürpriz doğum günü ile, birlikte yeni yaşını sevenlerinin yanında heyecanla kutlayan Şensöz'ün bu anlamlı anlarına Gazetemiz Sahibesi Öznür Tüzün de katıldı.
Tüzün gazetemiz çalışanlarından Nihal Ülkü Şensöz'ün doğum gününü kutlayarak ona mutlu bir yıl diledi. Mesai arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu bu anlamlı günde mutluluğu gözlerinden okunan Şensöz, tüm arkadaşlarına doğum gününü kutladıkları için teşekkür etti. Ayrıca Şensöz arkadaşlarından aldığı hediyelerden de oldukça mutlu olduğunu ifade etti.
Önadım Medya Grubu tesislerinde tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte kutlama yapan Şensöz daha sonra pastasının mumlarını üfleyerek dilekte bulundu.
Oldukça eğlenceli ve mutlu dakikaların yaşandığı doğum günü kutlamasında Nihal Ülkü Şensöz pastasını keserek arkadaşlarına dağıttı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol