7-9 Nisanda Antalya’da yapılan 12 yaş grubu futbolculardan Türk futbolu için yetenekleri keşfetmek profesyonel kulüplere kazandırmak ve veri tabanı oluşturmak amacını taşıyan TÜFAD 4. Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği sona erdi.
Etkinlik, 550 si sporcu olmak üzere antrenörler, kafile başkanları, genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarından oluşan yaklaşık 750 kişilik bir katılımla gerçekleşti. Konuyla ilgili olarak Kırklareli TÜFAD şube başkanı Baki Koçer şunları söyledi;
“7 Nisan’da Antalya Side Sueno Otelde “fair-play” andı ile başlayan futbol şenliği 9 Nisan’da madalya ve kapanış töreni ile sona erdi. Madalya töreninde tüm sporcular tek tek sahneye çıkarak madalyalarını aldılar. O anki mutluluk ve heyecan gözlerinden okunuyordu. TÜFAD Genel Başkanımız İsmail Dilber hem açılış hem de kapanış töreninde yaptığı konuşmalarda gençlere gerekli değerin verilmesinin önemini bir kez daha dile getirdi. 2005 doğumlu oyuncuların yer aldığı şenlikte 44 TÜFAD şube karmasının katılımıyla 550 sporcu yeteneklerini gösterme fırsatı buldular. Biz de Kırklareli TÜFAD Şubesi olarak tüm imkanlarımızı zorlayarak bu şenliği katıldık.
Antalya’ya gitmemizde bize maddi manevi katkılarını esirgemeyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. İlimizi Antalya'da en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Amacımız İlimizdeki futbolun gelişmesine katkı sağlamak, onlara yardımcı olmaktır. Birer çiçek olan gençlerimizin burada kendilerini göstermeleri için dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Beş yıldızlı bir otelde çok rahat ve güzel bir ortamda iyi şartlarda kaldık. Yeni malzemelerimiz yeni formalarımızla çocuklarımız hepsi ışıl ışıldı. Çocuklarımız Türkiye’nin her yerinden gelen yeni arkadaşlarıyla tanışıp kaynaşma fırsatı buldular. Paylaşma ve Yardımlaşma duygularını geliştirdiler. Maçların dışındaki zamanlarda oyunlar, aktiviteler, animasyonlar ile
eğlenerek güzel vakit geçirdiler. Oteldeki ilk günümüzdeki heyecanlarını daha sonraki günlerde üzerlerinden atıp daha rahat davranmaya başladılar. Hem saha içinde hem de saha dışındaki davranışlarıyla herkesin gıptayla baktığı takımlardan biri olduk. Çocuklarımızın yetişmesinde önemli rol oynayan anne, babalarına ve kulüp antrenörlerine teşekkür ederim. Hem Antalya’ya götürdüğümüz hem de ilimizdeki tüm çocuklarımıza okul ve spor hayatlarında başarılar diliyorum.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol