Üst üste aldığı iyi sonuçlarla adeta "Biz
geliyoruz" dedirten 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, Bugsaşspor engelini de geçerek yoluna emin adımlarla devam ediyor. Son 7 maçında yenilgi yüzü görmeyen ve toparlandığının sinyallerini veren yeşil beyazlı ekipte moraller oldukça yüksek. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, çıktıkları yolda hiçbir engellin kendilerini durduramayacağını, inandıkları hedefler uğruna ellerinden geleni yapacaklarını belirterek; "Takımı takım yapan her türlü güç bizde var. Herkes üzerinde taşıdığı formanın hakkını veriyor. İşte biz buyuz" dediü
Sezon başında yapılan transferlerle birlikte "Bu takım bir üst lige yakışır" dedirten, ardından aldığı kötü sonuçlarla taraftarı ve halkı üzen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, "Silkelen ve kendine gel" sözünü harfiyen uygulamaya başladı. Takımın uzun süredir aradığı tempoyu, 20. haftadan sonra yakalaması, buna rağmen istikrar bozulmadığı takdirde play-off ışıklarının parlaması taraftarı yeniden ateşlendirdi.
"Şehrinin takımına sahip çık!" sloganı ile Kırklarelispor ile birlikte il il gezen taraftarlar, takımın gerçek ruhunu bulmasında büyük rol oynuyor. Bu başarıların gelmesinde kilit rol oynayan isimlerin başında yer alan, Kırklarelispor'un bugünlere kadar alnının akıyla gelmesini sağlayan Teknik Direktör Bilgin Erdem, "Bu takım düşmez" sözlerini bir kez daha ispatlamış oldu.
Erdem, maçın ardından yaptığı açıklamada, başarının inanç ve azimle geldiğini, bunun en büyük örneğinin de Kırklarelispor olduğunu belirterek; "Bizler bu yola çıkarken hedeflerimizden sapmamak adına söz verdik.
Trakya'nın tek profesyonel takımı Kırklarelispor, bulunduğu ligin hakkını verecek, elinden geleni gösterecek ve hedef olarakta bir üst lige çıkacak dedik. Ligimizin hakkını sonuna kadar verdiğimizi, rakiplerimize gücümüzü hissettirdiğimize inanıyorum. İşte şimdiki hedefimiz bir üst lig. İnşallah bu azim ve arzuyla yolumuza devam ederek, hak ettiğimiz noktalara geleceğiz" ifadelerini kullandı.
"Rakiplerimizin bilmediği tek şey KIRKLARELİSPOR RUHU"
Konuşmasına devam eden Erdem, ligde bulunan rakiplerinin bu gücün nerden ve nasıl geldiğini bilmediklerini, bilmelerinin de mümkün olmadığını vurgulayarak; "Lig başında aldığımız kötü sonuçlarla birlikte altüst olduk. Düşme hattına ve hatta ligin son sırasına kadar geriledik. Herkes bu takım daha da toparlanamaz dedi. Hep sükûnetimizi koruduk, hep sineye çektik.
Bakın şimdi konumumuza. Bakın şimdi geldiğimiz noktaya. Rakiplerimiz ve onların taraftarı Kırklarelispor'u hayranlıkla izliyor. Çünkü bu kadar darbeye rağmen, hiçbir şey olmamış gibi toparlanmak, hedefinden vazgeçmeyerek yoluna devam etmek her babayiğidin harcı değildir. İşte burada rakiplerimizin bilmediği bir şey var. O da Kırklarelispor ruhu.
Futbolcusundan teknik heyetine, taraftarından yönetimine herkes tek bir hedef için uğraşıyor. Herkes, Kırklarelispor'un daha iyi noktalara gelebilmesi adına canını dişine takarak mücadele ediyor. İşte bu ruh Kırklarelispor'u, Kırklarelispor yapan şey. Göğüslerinde taşıdıkları amblemin hakkını veren, sakatlık, ceza, yorgunluk demeden kanının son damlasına kadar mücadele eden bu büyük yürekler, Kırklarelispor'u, Kırklarelispor yapıyor" şeklinde belirtti.
"Taraftarımızın başarıdaki payı çok büyük"
Sözlerine taraftara teşekkür ederek devam eden Erdem, "Biliyoruz ki taraftarımızın desteği bizi biz yapıyor. Sahada mücadele eden futbolcularımız, taraftarımızdan destek ve güç alıyor. Onların yansıttığı bu manevi güç, sahanın her noktasına hakim olmamıza ve bununla birlikte birçok pozisyon üretmemize olanak sağlıyor. Her şeyden önce onların bu desteğini fazlasıyla hissediyoruz. Taraftarımız sayesinde inanıyorum ki birçok maçta kritik skorlar ve pozisyonlar ürettik.
Ben bir kez daha taraftarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum" diyen Erdem, son olarak Bugsaş maçında sakatlık geçiren Onur Garip hakkında açıklama yaparak; "Bugsaş maçında sakatlanan oyuncumuz Onur, dört hafta kadar sahalardan uzak kalacak. Hakan'ın sakatlığının üzerine bir de Onur'un sakatlanması bizleri fazlasıyla üzdü.
Bu durumun sıkıntısını yaşayacağız. Bununla birlikte Bandırmaspor maçında kart cezalısı durumuna düşen oyuncularımızın cezaları bitiyor.
İnşallah Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanından da aynı iyi sonuçla dönerek yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol