Kirklareli Tiyatro Akademi Dernegi üyeleri geçtigimiz Pazar günü Kültür Merkezi'nde 'Tek Yol' adli tiyatro oyununu sergilediler. Kültür Merkezi’nin üst kati da olmak üzere tamamen doldu.
Tiyatro Akademi Dernegi üyelerinin sahne aldigi tiyatro gösterisinde kahkaha tufani yasandi. Tiyatro için hazirlanan biletler günler öncesinden tükenmisti.
Sergilenen oyun neredeyse her dakika seyirciyi kahkahaya bogdu.
2 perdede sahne alan oyun yaklasik olarak 2 saat sürdü. Oyun sona erdiginde dakikalarca ayakta alkislandi. Her oyuncuyu ayri ayri sevgi gösterisinde bulunan izleyiciler geldikleri tiyatrodan mutlu bir sekilde ayrildi. Alkislari alan tiyatro oyunculari da tek tek gelen misafirleri selamladi.
Kültür Merkezi'nde sahne alan tiyatro oyununa Kirklareli Belediye Baskan Yardimcisi Ünal Baskur ve Il Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Akkaya da katilim gösterdi.
Oyunda 'Suç', yalnizca kisinin sorumlulugunda olan ve toplumsal sistemin kurallarina aykiri düsen bir davranisin oldugu, toplumsal sistemin yanlisliklari, eksiklikleri, kisiyi zorunlu olarak 'suç' islemeye mi itiyor. 'Suç', insan için kaçinilmaz ve zorunlu bir 'Tek Yol' mudur? Sorularina cevap arayan tiyatro oyunu güldürürken de salonu dolduran tiyatro severleri düsündürdü.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol