Tuğrul Türkeş, KLÜ’yü ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, 26 Mart 2017 Pazar günü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü makamında ziyaret etti. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’i Rektörlük Kültür Merkezi önünde karşıladı

Türkeş, kendisini karşılamaya gelenlerle ayrı ayrı selamlaştıktan sonra heyet halinde makama geçildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, programında Üniversiteye de yer verdiği için Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş’e teşekkür etti.
Daha sonra istişare de bulunarak Üniversitenin mevcut durumu; yapılan çalışmalar, ortaya konulan yenilikler ile verilen hizmetler hakkında bilgiler sundu.
Ziyaretin sonunda Başbakan Yardımcısı Türkeş, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü teşekkür ederek görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. (KLÜ)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol