UZTB’nin de aralarında olduğu 23 Ticaret Borsasından kritik ortaklık!

İYİ Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, seçime 10 gün kala vitesi yükseltti. Seçim süreci boyunca mevcut belediye başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan’a yönelik sert söylemlerden kaçınan Martin, geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Mahallesinde Becan ve yönetimini yaylım ateşine tuttu. İnsan onuruna yakışır bir yönetim anlayışı için yola çıktıklarını vurgulayan Maritn, “4,5 yıldır istedikleri ile görüşüp istedikleri ile görüşmeyenler, seçime
50 gün kala sahaya çıktılar herkese sarılıyor, halktan gibi davranıyorlar. AKM’de özel bir mutfak, özel bir aşçı, iki sekreter ve 6 tane fotoğrafçı var. Bu saltanat kimin saltanatı? Harcadığınız paralar kimin paraları? Cebinizden değil halkın paralarını harcıyorsunuz!” dedi.



Şirket kuruluş imzaları borsamızı temsilen Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Egemen ASLAN, Tekirdağ TB Yönetim Kurulu Başkanı Osman SARI, Akyazı Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan SAKA, Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal VURAL, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ERTAN, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay ÖZTÜRK, Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tarkan DENİZER, Hayrabolu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya ÇİFTÇİOĞLU, İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi SEZER, İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet ARAL, Keşan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi KAYMAZ, Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila AYAZ, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa GENÇ, Susurluk Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sefer GÖÇER tarafından atıldı.
İMZALARA DAİR AÇIKLAMA
UZTB’den yapılan açıklamada, “Türkiye Ürün İhtisas Borsasında Aracılık Faaliyetleri ile Aracıların Gözetim ve Denetimi Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Türkiye Ürün İhtisas Borsası'nda elektronik ürün senedi ve elektronik ürün senedine dayalı vadeli işlem sözleşmelerine yönelik aracılık faaliyetlerinde bulunmak üzere Marmara Bölgesinde faaliyet gösteren 23 Ticaret Borsasının ortaklığında kurulan Marmara Ürün Piyasası Aracı Kurumu (ÜPAK) Anonim Şirketinin tarımsal üretim ve tarımsal ürün ticaretinde faaliyet gösteren tüm paydaşlarımıza, bölgemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz” denildi. (Haber Merkezi)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol