Ilimizdeki kurumlarin hizmet içi egitim seminerleri devam ediyor. Dün de Kirklareli Belediyesi personeline, Kisisel Gelisim Uzmani Özlenen Deniz Uzun tarafindan Halkla Iliskiler ve Iletisim Konulu' bir seminer verildi.
Kirklareli Il Halk Kütüphanesi Toplanti Salonu'nda verilen seminere Kirklareli Belediye Baskan Yardimcisi Ünal Baskur, Il Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Hilal Sicak, belediye birim müdürleri ve personel katildi.
Yogun birim ilginin oldugu seminerde ilk olarak Kisisel Gelisim Uzmani Özlenen Deniz Uzun, iletisimde profil sekillerini ele aldi.
Kendimizi tanimamiz lazim diyen Uzun; "kendini taniyamayan baskasini hiç taniyamaz. Birilerini tanimak için önce kendimizi anlamak gerekiyor Baskalarini bilen kisi bilgili, kendini bilen kisi bilgedir. Dünyada üç is var. Birisi Allahin isi, birisi senin isin birisi benim isim. Insanoglu hep senin isin ve Allahin isi ile ugrasiyor ama kendi isi ile ugrasmiyor. Kendini bilmek ciddi bir bilgelik isidir" seklinde konustu.
Uzun, daha sonra seminere katilanlara bir anket formu dagitarak çözmelerini istedi. Seminer soru cevap seklinde sona erdi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol