Vatan Partisi, "NATO en büyük terör örgütüdür"

Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, yazılı basın açıklamasıyla NATO'nun Türkiye menfaatlerine yönelik hareket etmediğini dile getirdi. Başkan Demirkan, kahraman askerlerimizin şehit düşmesinin ardından PKK ve NATO'ya tepki gösterdi.
Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 9 askerimiz için bir bildiri yayınladı.
Erdal Demirkan, "Mehmetçiğin katilinin PKK’ya silah veren ABD olduğunu belirterek, NATO üslerine el konulması gerektiğini belirterek, “PKK’nın partisiyle pazarlık masasına oturanlar şehitlerimizi anamaz! Şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve söz veriyoruz. Türkiye bölge ülkeleriyle işbirliği yapacak, ABD yenilecek, PKK ezilecektir!” dedi.
Başkan Demirkan sözlerini şöyle sürdürdü;
"12 şehidimizin kırkı geçmeden yine şehitler verdik"
“Aralık ayında verdiğimiz 12 şehidimizin kırkı geçmeden yine şehitler verdik. İki gün önce, Pençe-Kilit Harekatında 9 Mehmetçiğimiz şehit düştü. 4 Mehmetçiğimiz yaralandı. Şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”
“Mehmetçiğimizin katili, PKK’ya on binlerce tır silah veren ABD’ dir. ABD, PKK için kara gücüm diyor. YPG/PKK’yı eğitiyor, donatıyor, besliyor. Suriye’nin ve Irak’ın kuzeyinde attığımız her mermi PKK ile birlikte onun hamisi olan ABD’yi vuruyor. ABD 30 yıldır Kukla Kürdistan’ı kurmak için PKK’ya destek oluyor. Karşımızdaki düşman, PKK görünümlü ABD’dir.”
"Türkiye’ nin NATO’dan hemen çıkması"
“NATO, Türkiye için bir güvenlik şemsiyesi değildir. NATO, bir güvenlik tehdididir. 70 yılı aşkındır üyesi olduğumuz NATO, Türkiye’ ye suikastlardan, katliamlardan, provokasyonlardan başka hiçbir şey getirmemiştir. NATO Türkiye’ nin düşmanıdır. NATO, dünyanın en büyük terör örgütüdür. NATO’dan çıkacak, bağımsız Türkiye’yi kuracağız. “İncirlik ve Kürecik üsleri derhal Türk Silahlı Kuvvetleri denetimine alınmalıdır. 15 Temmuz 2016 gecesi Amerikancı-Fethullahçı darbe girişiminde, İncirlik Üssü’ nden kalkan uçaklar Gazi Meclisimizi bombaladı. Kürecik Radar Üssü, 23 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail’ i koruyup kolluyor. Üslere el konsun, ABD ve İsrail defolsun!”
“PKK’ nın partisi DEM Parti derhal kapatılmalıdır. Bölücü teröre özgürlük olmaz! Terör örgütü parti kuramaz. 9 şehidimizin faillerini uzakta aramayın. Failler Ankara’ da , Türkiye Büyük Millet Meclisi sıralarında oturuyor. Terör elebaşısının heykelini dikeceğiz diyen, Gazi Meclisimizde PKK lehine sloganlar atan, PKK’ ya maddi ve manevi destek veren PKK’ nın partisine, 2024 yılında Hazineden 658 Milyon Lira yardım yapılıyor. Bu yardımlar Mehmetçiğimize kurşun, bomba, füze olarak atılmaktadır. PKK’ nın partisi bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol