Vize Belediyesi'nden fotograf sergisi

Kirklareli’nin Vize ilçesinde Belediye Baskanligi tarafindan fotograf sergisi açilacak. “Medeniyetler Besigi Vize” adli serginin 25 Ocak itibariyle görücüye çikacagi bildirildi. Tarihe taniklik eden Vize’nin birbirinden güzel fotograflarinin yer alacagi sergiye halkin yogun ilgi göstermesi beklenirken, Belediye Baskani Selçuk Yilmaz konuyla ilgili açiklamasinda, “Ilçemizin tarihi ve dogal güzelliklerini genis kitlelere tanitmak amaciyla gerçeklestirdigimiz kültürel faaliyetlerimiz devam ediyor.

Bu dogrultuda ‘Medeniyetler Besigi Vize’ adli fotograf sergimizi 25 Ocak tarihinde halkimizin begenisine sunacagiz. Tüm halkimizi da simdiden sergimize davet ediyoruz” dedi.

Sergiye bir fotografçinin en fazla 3 eserle katilabilecegi de kaydedilirken, “Sergiye katilmak isteyen fotografçilarin, Vize ve köylerinde çekilmis en fazla 3 fotografini 18 Ocak 2009 tarihine kadar belediyeye teslim etmeleri gerekmektedir”

Öte yandan fotograf sergisine Lüleburgaz Amatör Fotografçilar Dernegi’nin (LAFOD) de destek verdigi ögrenildi. LAFOD üyeleri de bu önemli sergiye, birbirinden güzel fotograflari ile katilarak organizasyona renk katacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol