Dünyanin dört bir kösesinden istirak eden delegelerin yani sira, konferansa devlet ve hükümet ile geçmis ve bugünün baskanlari, kadin liderler, parlamenterler ve dini liderler yer aldi.
Kunt bu anlamli etkinlik ile ilgili olarak yaptigi açiklamada; “Dünya Baris Örgütü bana yaptigi çagrida aynen sunlari söyledi; ‘Zamanimizin kritik sorunlarinin çözümlenmesi için dünyada yenilikçi vizyon ve cesur liderlik ihtiyaci artisi gittikçe büyüyen farkindalik görülmektedir. Iste dünya liderlik konferansi serileri de budur.
Dünyada insanlar arasinda evrensel degerlerin ve örnek uygulamalarin tanitilmasi gerksinimi milliyet, irk, kültür, dine ait insanlarin baris içerisinde yasayabilmeleri ihtiyaci farkindaligi gittikçe artmaktadir.
Küresel aile ve millet evrensel manevi degerler ilkeleri çerçevesinde Evrensel Baris Federasyonu birlesmis milletler kutsal bilgileri terimini icat etmislerdir.’
Ben de büyük bir ilgi ve memnuniyetle bu etkinlikte ülkemi temsil ettim. Orada adima “Dünya Baris Elçisi” ünvani verildi” dedi.Yazarimiz Hatice Kunt’u gazetemiz olarak kutluyor, basarilarinin devamini diliyoruz.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol