Türkiye yerel yöneticilerini seçiyor

Edirne'de belediye başkan adaylarından Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba, CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın ve İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi oyunu kullandı.



İYİ PartiEdirneBelediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

Vali Fahri Yücel İlköğretim Okuluna İYİ PartiEdirneMilletvekili Mehmet Akalın ile gelen Sedefçi, 1068 numaralı sandıkta oy verdi.

Sedefçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Oyunu kullanan vatandaşlarınEdirne'nin 5 yılına karar vereceklerini ifade eden Sedefçi,"Tek dileğim Cumhuriyetin kazanmasıdır.Edirne'mizin kazanmasıdır. İnşallahEdirneiçin hayırlı bir sonuç olur. Seçim sürecinde emeği geçen kardeşlerimize de şükranlarımı sunuyorum."dedi. (AA)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol