Ihsan Kazan yeniden Il Baskani

CHP'de MYK karari ile görevden alinan Kirklareli Il Baskani Vecdi Gündogdu'nun yerine, eski baskan Ihsan Kazan getirildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nde Temmuz 2008 ve Ocak 2010 arasinda il baskanligi yapmis olan Ihsan Kazan, daha sonra yapilan kongrede koltugunu Vecdi Gündogdu'ya birakmisti. Ihsan Kazan da Turgut Dibek'in 1. dönem milletvekilligi sebebiyle Il Baskanligi'ndan ayrilarak yerine gelen ve daha sonra saglik sorunlari gerekçesiyle istifa eden Recep Karaoglu'nun ardindan, Il Yönetim Kurulu'nun yaptigi gizli oylama ile Il Teskilati'nin basina geçmisti.

Vecdi Gündogdu'nun görevden alinmasi sonrasinda halen Il Disiplin Kurulu Baskanligi görevinde bulunan Kazan, MYK karariyla Il Baskanligi'na getirildi. Ihsan Kazan'in önümüzdeki günlerde yeni yönetim kurulunu olusturmasi bekleniyor.

Vecdi Gündogdu'nun baskanligindaki il yönetiminde su isimler yer aliyordu:

"Cengiz Akcan (Il Saymani), Erdogan Delioglu (Il Sekreteri), Tahsin Gencay (Il Egitim Sekreteri), Gülay Tülüs (Üye), Abdullah Eraslan (Üye), Oguz Sevim (Üye), Vecdi Yüce (Üye), Alaaddin Güncer (Üye), Sitki Gürer (Üye), Yasemin Açik Ertas (Üye), Hasan Karasalih (Üye), Recep Ayaz (Üye), Elmas Büyükdere (Üye), Fettah Aygün (Üye).

Vecdi Gündogdu 26 Ocak 2010'dan beri Il Baskanligi görevini sürdürmekteydi.

Ihsan Kazan

1954 Kofçaz'a bagli Kocayazi Köyü'nde dogdu. Ilkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Kirklareli Atatürk Lisesi'nde okuyarak 1971 yilinda Istanbul Üniversitesi Orman Fakültesi'ne girdi ve 1975 yilinda Orman Yüksek Mühendisi olarak mezun oldu. Türkiye'nin birçok bölgesinde, 27 yil görev yaptiktan sonra 2003 yili Eylül ayinda emekli oldu. Ayni yil içersinde CHP Kirklareli örgütüne üye oldu, 2005 ve 2007 yilarinda yapilan olagan CHP Kirklareli Il Kongrelerinde, Il Yönetim Kuruluna seçildi. Il Egitim Sekreterligi ve Il Sekreterligi görevlerinde de bulundu. Evli ve üç çocuk babasidir. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol