Dünya Barış Federasyonu temsilcisi Nepal asıllı Binod Paudel Kırklareli’ndeydi. Bu kapsamda Kırklareli İl Müftülüğü tarafından Dünya Barış Federasyonu değişim öğrencilerine eğitimleri için sağlanan İngilizce Kur’an kitapları teslim edildi. Söz konusu kitapları teslim almak için Kırklareli’ne gelen Paudel burada Evrensel Barış Elçisi Hatice Kunt ve İl Müftü Yardımcısı E-Ramazan Özdemir ile bir araya geldiler.
Dünya Barış Federasyonu değişim öğrencileri daha önce Kırklareli ziyaretlerinde Babaeski Belediye Başkanlığı, Kırklareli Ticaret Borsası Kırklareli Valiliği ve Kırklareli Üniversitesi’ni ziyaret etme imkanı bulmuşlardı.
Dünya Barış Federasyonu değişim öğrencilerinin proje dahilinde valilik ziyareti sırasında müftümüzden İngilizce Kuran kitabı rica edilmişti. Bu rica üzerine kitaplar öğrencilere ulaştırılmak üzere teslim edildi. (F.Kurtbayram)
İl Müftülüğü’nden değişim öğrencilerine İngilizce Kur’an
Kırklareli İl Müftülüğü tarafından Dünya Barış Federasyonu değişim öğrencilerine eğitimleri için sağlanan İngilizce Kur’an kitapları teslim edildi.
Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol