İlçemizde Kayda Geçen Asayiş Olaylarına Göz Atın!

Haber Merkezi
YER: UZUNKÖPRÜ
OLAY ÖZETİ: Mağdur, ikametlerinde iken hap içmiş, annesi olan müşteki kontrol amaçlı hastaneye getirmiş, mağdurun hayati tehlikesi olduğu yönünde adli rapor düzenlenmiş ve müşahede altında tutulacağı bildirilmiş, tahkikata başlanmıştır.
OLAY ÖZETİ: Müşteki üst komşusu olan şüphelinin ikamet duvarına vurarak kendisini rahatsız ettiğini, şikayetçi olduğunu beyan etmiş, tahkikata başlanmıştır.
OLAY ÖZETİ: Müşteki G, damadı şüphelinin kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.
OLAY ÖZETİ: Müşteki işyerinden koltuk almak için anlaştıklarını ve 6500 TL borcunun karşılığında boş senet imzaladığını, daha sonra ikametine gelen icra kağıdında senede 30.000TL yazıldığını gördüğünü, konu hakkında şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.
OLAY ÖZETİ: Küçük yaşta ki şahsın ikametinde ailesi tarafından set üstü ocağın üzerinde ve kıyafetinin yanıyor olarak bulunduğu ve tedavi için hastaneye götürüldüğü bildirilmiştir.
OLAY ÖZETİ: Müşteki şahıs, karşı komşusu olan şüphelilerin kendisine tehdit ve hakarette bulunduklarını beyan etmiş, tahkikata başlanılmıştır.
OLAY ÖZETİ: Müşteki oğlu olan kayıp şahsı ikametlerinden çıktıktan sonra telefonlara cevap vermediğini beyanla müracaatta bulunmuş, tahkikata başlanmıştır.
OLAY ÖZETİ: Cezaevi Yolu Civarında havaya ateş edildiğine dair anonsuna istinaden bahse konu adrese geçilmiş, Hayvan barınağı civarında iki aracın arka arkaya geldiği görülmüş ve araçlar durdurulmuş, Şüpheli B’nin kullandığı araçta arka yolcu koltuğu üzerinde 2 adet silah olduğu tespit edilerek muhafaza altına alınmış olayla ilgili şüpheliler B ve M mevcutlu olarak gönderilecektir.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol