Istanbul Bisiklet Severler Dernegi'nden KDOSK'ne ziyaret

Kirklareli Doga Sporlari Kulübü ilk misafirlerini karsiladi. Istanbul Bisiklet Severler Dernegi Onursal Baskanlari 78 yasindaki emekli albay Fikret Kaplanoglu ve 70 yasindaki Necati Bilgen’i Kavakli’dan ilimize girerken Dernek Baskani Metin Erman tarafindan karsilanarak, çay ikram edilip sohbet edildigi belirtildi.

Kirklareli Doga Sporlari Kulübü olarak kurulduklari günden bu yana çevreye bir seyler kazandirma derdinde olduklarini, Kaplanoglu ve Bilgen’in ilk misafirler olduklarini dile getiren Kirklareli Doga Sporlari Kulübü Dernek Baskani Metin Erman; ”Fikret Albay’i ve Necati Bey’i 21 Mayis Persembe günü Kavakli’dan Kirklareli’ne girerken dernek baskani olarak karsiladim. Ilk olarak çay içip sohbet ettikten sonra Ögretmenevi mevkiinde tekrar bulustuk. 

Onun akabinde Necati Bey Ögretmenevi’nde, Fikret Albay ise Orduevi’nde daha önceden yapilan rezarvasyonlarinin nezdinde istirahat etmeye çekildiler.Kendileri Kirklareli’ni ve Kirklareli insanini çok begendiklerini, Trakya ve çevresinde yaptiklari gezilerinde en begendikleri parkurun ilimize ait oldugunu tekrar yinelemislerdir. Ben de dernek baskani olarak Fikret Kaplanoglu’na ilk ziyaretlerinden dolayi dernegimizin fularini hediye ettim, Kaplanoglu da hiç bekletmeden fulari boynuna asarak bizlere olan sevgi ve saygisini gözler önüne serdi. Bu hos sohbetlerin ardindan bisikletli ekip tekrar görüsmek üzere 22 Mayis Cuma günü ilimizden mutlu bir sekilkde ayrildilar.” dedi. Erman, ayrica Kirklareli Doga Sporlari Kulübü olarak resmi olarak kurulduklarini ve ilk etkinliklerini geçtigimiz hafta sonu 1. Dupnisa Doga Senligi’ne katilarak gerçeklestirdiklerinin altini çizdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol